Νέα έρευνα για τη θρεπτική αξία των κατεψυγμένων λαχανικών

19 Οκτωβρίου 2012
By

Μια πρόσφατη διετή έρευνα του Εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης, έρχεται να καταρρίψει όλους τους καταναλωτικούς μύθους που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα για τα καταψυγμένα λαχανικά, ότι δηλαδή έχουν χαμηλή θρεπτική αξία, ότι περιέχουν συντηρητικά και ότι επειδή προέρχονται από βιομηχανική διαδικασία είναι υποδεέστερα των νωπών. Αντιθέτως, σύμφωνα με την έρευνα, τα κατεψυγμένα λαχανικά του Μπάρμπα Στάθη αφενός έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από τα νωπά της αγοράς, αφετέρου διατηρούν στο ακέραιο τη βιταμίνη C από τη στιγμή της κατάψυξής τους κι έπειτα.

 

Η έρευνα έθεσε στο επίκεντρο της σύγκρισης ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ανηθος θρεπτικη αξια, κατεψυγμενο μπροκολο, καλαμποκι θρεπτικη αξια, κρεμμυδια θρεπτικη αξια, μπροκολο θρεπτικη αξια, μπροκολο κατεψυγμενο, λαχανικα μπαρμπα σταθης συνταγες, μαιντανος, παστιτσιο με σπανάκι μπαρμπα σταθης, μοσχαρι διατροφικη αξια, μπαρμπα σταθης λαχανικα, μπαρμπα σταθης συσκευασιες αρακα τιμες, μπροκολο μπαρμπασταθης συνταγες, μπροκολο κατεψυγμενο μπαρμπα σταθης, μπαρμπασταθης λαχανικα, κατεψυγμενο σπανακι συστατικα, ανηθος θρεπτικα συστατικα, αρακας μπαρμπασταθης, διατροφικη αξια, θρεπτικα συστατικα σολωμου, θρεπτικη αξια σολωμου, θρεπτικη αξια του κρεμμυδιου, θρεπτικη αξια του πορτοκαλιου, θρεπτικη αξια του χυμου, θρεπτικη αξια του χυμου πορτοκαλιου, καλαμποκι διατροφικη αξια, κατεψυγμενα λαχανικα μπάρμπα Στάθης, κατεψυγμενα λαχανικα συστατικα, συνταγες μπαρμπα ΣΤΑΘΗ

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading