Νέα έρευνα για τη θρεπτική αξία των κατεψυγμένων λαχανικών

19 Οκτωβρίου 2012
By

Μια πρόσφατη διετή έρευνα του Εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης, έρχεται να καταρρίψει όλους τους καταναλωτικούς μύθους που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα για τα καταψυγμένα λαχανικά, ότι δηλαδή έχουν χαμηλή θρεπτική αξία, ότι περιέχουν συντηρητικά και ότι επειδή προέρχονται από βιομηχανική διαδικασία είναι υποδεέστερα των νωπών. Αντιθέτως, σύμφωνα με την έρευνα, τα κατεψυγμένα λαχανικά του Μπάρμπα Στάθη αφενός έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από τα νωπά της αγοράς, αφετέρου διατηρούν στο ακέραιο τη βιταμίνη C από τη στιγμή της κατάψυξής τους κι έπειτα.

 

Η έρευνα έθεσε στο επίκεντρο της σύγκρισης ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ανηθος θρεπτικη αξια, κατεψυγμενο μπροκολο, μπαρμπασταθης κατεψυγμένα, καλαμποκι θρεπτικη αξια, ανηθος θρεπτικα συστατικα, ΚΟΥΝΕΛΙ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, μπαρμπασταθης σαλατες συνταγη, θρεπτικα συστατικα χυμου \πορτοκαλιου, η θρεπτικη αξια του σολωμου, προελευση λαχανικων μπαρμπα σταθης, σαλατες μπαρμπασταθης, ΣΟΛΩΜΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ, μπαρμπασταθης κατεψυγμενα προιοντα, σπανακι διατροφικη αξια, μπαρμπασταθης ανηθος, μπαρμπασταθης, μπαρμπα σταθης σαλατες, μανιταρια θρεπτικη αξια, κατεψυγμενα μπαρμπασταθης, διατροφικη αξια σολωμου, διατροφικη αξια μανιταρια, αρακας διατροφικη αξια, ανηθος μπαρμπα σταθης, σπανακι θρεπτικη αξια

Comments are closed.