Νέα έρευνα για τη θρεπτική αξία των κατεψυγμένων λαχανικών

19 Οκτωβρίου 2012
By

Μια πρόσφατη διετή έρευνα του Εργαστηρίου Χημείας και Βιοχημείας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης, έρχεται να καταρρίψει όλους τους καταναλωτικούς μύθους που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα για τα καταψυγμένα λαχανικά, ότι δηλαδή έχουν χαμηλή θρεπτική αξία, ότι περιέχουν συντηρητικά και ότι επειδή προέρχονται από βιομηχανική διαδικασία είναι υποδεέστερα των νωπών. Αντιθέτως, σύμφωνα με την έρευνα, τα κατεψυγμένα λαχανικά του Μπάρμπα Στάθη αφενός έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από τα νωπά της αγοράς, αφετέρου διατηρούν στο ακέραιο τη βιταμίνη C από τη στιγμή της κατάψυξής τους κι έπειτα.

 

Η έρευνα έθεσε στο επίκεντρο της σύγκρισης ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ανηθος θρεπτικη αξια, κατεψυγμενο μπροκολο, μπροκολο κατεψυγμενο, Μπροκολο διατροφικη αξια, κρεμμυδια θρεπτικη αξια, μαιντανος διατροφικη αξια, διατροφικη αξια σολωμου, ατομικες σαλατες μπαρμπα σταθης, μπαρμπα σταθης καταψυγμενα, μπαρμπασταθης λαχανικα, μανιταρια μπαρμπα σταθης, μπαρμπα σταθης τιμες, μπροκολο καταψυγμενο, μπρόκολο κατεψυγμένα, μπροκολο μπαρμπασταθης συνταγες, σαλατα καλαμποκιου μπαρμπα σταθης, Σαλατα καλαμποκιου μπαρμπασταθης, Σπανακι μπαρμπασταθης τιμες, τιμη αρακα, μανιταρια κατεψυγμενα μπαρμπασταθησ, μαιντανος θρεπτικη αξια, ανηθος διατροφικη αξια, θρεπτικα συστατικα του σολωμου, θρεπτικη αξια αρακας, θρεπτικη αξια μανιταρια, θρεπτικη αξια μπροκολο, θρεπτικη αξια σολωμου, θρεπτικη αξια του κρεμμυδιου, καλαμποκι διατροφικη αξια, κρεμμυδια καταψυγμενα, λαδερα μπαρμπασταθης κατεψυγμενα, λαχανικα μπαρμπα σταθης συνταγες, ανηθος, μαιντανος θρεπτικα, χωρα προελευσης του κρεμμυδιου

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading