Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, αχνιστα κυδωνια αργυρω, οστρακα αχνιστα, οστρακα κυδωνια, κυδωνια σουπα, μυδια κυδωνια, κυδωνια αχνιστα θαλασσινα συνταγες, συνταγες οστρακα, πως μαγειρευω τα θαλασσινα κυδωνια, κυδωνια συνταγη σαγανακι, κυδωνια ψαρικα, λαζαρου οστρακα συνταγη, Συνταγες κυδώνια σαγανακι, συνταγες για τα μυδια και κυδωνια, ΜΥΔΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, μυδια-κυδωνια, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΥΔΩΝΙΑ, συνταγες με οστρακα μπαρμπαριγου, κυδωνια οστρακα με σαλτσα μουσταρδας, kydonia axnista, sintges kidonia midia, www argiro mydia axnista, αχνιστα κυδωνια, αχνιστα κυδωνια στο, αχνιστα οστρακα, Κυδωνί σαγανάκι, κυδωνια ααγανακι, ΚΥΔΩΝΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ, κυδωνια αχνιστα με κρασι, κυδωνια θαλασσινα και πως τα μαγειρευω, κυδωνια και μυδια σε λαδοκολλα, argiro mparmparigou midia axnista, συνταγη με κυδωνια οστρακα αχνιστα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading