Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, αχνιστα κυδωνια αργυρω, οστρακα κυδωνια, οστρακα θαλασσινα, λαζαρου χτενια, αχνιστα οστρακα, κυδωνια σαγανακ7, κυδωνια συνταγη οστρακα, οστρακοειδη αχνιστα, κυδωνια σαγανακι συνταγη, κυδωνια οστρακοειδη αργυρω, κυδωνια οστρακα, κυδωνια με μουσταρδα, κυδονια μαγειρευω, κιδονια θαλασινα, θαλλασινα οστρακα, θαλασινα αχνιστα αργυρω, γυαλιστερες στο φουρνο, συνταγες με οστρακα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.