Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, αχνιστα κυδωνια αργυρω, οστρακα αχνιστα, οστρακα κυδωνια, οστρακα θαλασσινα, κυδωνια σαγανακ7, μυδια-κυδωνια, συνταγες με οστρακα, οστρακοειδη αχνιστα, συνταγες για τα μυδια και κυδωνια, πως μαγειρευω τα θαλασσινα κυδωνια, λαζαρου οστρακα συνταγη, κυδωνια ψαρικα, αχνιστα κυδωνια στο, αχνιστα οστρακα, κυδονια μαγειρευω, Κυδωνί σαγανάκι, κυδωνια αχνιστα με κρασι, κυδωνια θαλασσινα και πως τα μαγειρευω, κυδωνια οστρακα, κυδωνια σαγανακι συνταγη, συνταγες με οστρακα μπαρμπαριγου

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.