Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια οστρακα συνταγες, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, μυδια και κυδωνια αχνιστα, σαγανακι κυδωνια, κυδωνια οστρακα αχνισταμπαρμαοριγου, μυδια κυδωνια, λικερ απο κυδονια, μουσταρδα με θαλασσινα, ΜΥΔΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, οστρακα αχνιστα, οστρακα αχνιστα συνταγη, πως μαγειρευουμε μυδια αχνιστα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΥΔΩΝΙΑ, Συνταγες κυδώνια σαγανακι, συνταγες με οστρακα, συνταγη κυδωνια αχνιστα, φαγητα με μουσταρδα, argiro mparmparigou midia axnista, κυδωνιαοστρακα συνταγη, kidonia axnista, sintges kidonia midia, αργυρω μπαρμπαριγου κυδωνια αχνιστα με σκορδο θαλασσινα, αχνιστα κυδωνια, θαλασσινα κυδονια, θαλασσινα φαγητα κυδονια αχνιστα, κυδονια οστρακα, κυδωνια ααγανακι, κυδωνια αχνιστα με μουσταρδα, κυδωνια αχνιστα συνταγη αργυρω, ΚΥΔΩΝΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ, ΚΥΔΩΝΙΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ, κυδωνια συνταγη σαγανακι, φαγητα με μυδια κυδωνια οστρακοειδη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading