Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, οστρακα αχνιστα, αχνιστα κυδωνια αργυρω, μυδια κυδωνια, συνταγες οστρακα, κυδωνια σουπα, κυδωνια αχνιστα θαλασσινα συνταγες, λαζαρου οστρακα συνταγη, ΜΥΔΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, μυδια-κυδωνια, argiro mparmparigou midia axnista, οστρακα κυδωνια, πως μαγειρευω τα θαλασσινα κυδωνια, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΥΔΩΝΙΑ, συνταγες για τα μυδια και κυδωνια, Συνταγες κυδώνια σαγανακι, συνταγες με οστρακα μπαρμπαριγου, συνταγη κυδωνια αχνιστα, κυδωνια ψαρικα, κυδωνια συνταγη σαγανακι, kydonia axnista, sintges kidonia midia, www argiro mydia axnista, αχνιστα κυδωνια, αχνιστα κυδωνια στο, αχνιστα οστρακα, Κυδωνί σαγανάκι, κυδωνια ααγανακι, ΚΥΔΩΝΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ, κυδωνια αχνιστα με κρασι, κυδωνια θαλασσινα και πως τα μαγειρευω, κυδωνια και μυδια σε λαδοκολλα, κυδωνια οστρακα με σαλτσα μουσταρδας, συνταγη με κυδωνια οστρακα αχνιστα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading