Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, σαγανακι κυδωνια, μυδια κυδωνια, κυδωνια αχνιστα θαλασσινα συνταγες, κυδωνια σουπα, συνταγες οστρακα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΥΔΩΝΙΑ, μουσταρδα με θαλασσινα, φαγητα με μουσταρδα, ΜΥΔΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, συνταγη με κυδωνια οστρακα αχνιστα, οστρακα αχνιστα, συνταγη κυδωνια αχνιστα, πως μαγειρευουμε μυδια αχνιστα, συνταγες με οστρακα, Συνταγες κυδώνια σαγανακι, κυδωνιαοστρακα συνταγη, κυδωνια συνταγη σαγανακι, kidonia axnista, kydonia axnista, sintges kidonia midia, www argiro mydia axnista, αχνιστα κυδωνια, θαλασσινα κυδονια, κυδονια οστρακα, κυδωνια ααγανακι, ΚΥΔΩΝΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ, κυδωνια και μυδια σε λαδοκολλα, κυδωνια οστρακα με σαλτσα μουσταρδας, ΚΥΔΩΝΙΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ, argiro mparmparigou midia axnista, φαγητα με μυδια κυδωνια οστρακοειδη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading