Μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί

1 Μαρτίου 2012
By

Αν κάτι λατρεύω στη Σαρακοστή αυτό είναι τα θαλασσινά. Μετά τη μακαρονάδα της Καθαρής Δευτέρας (που την σκέφτομαι τώρα που πεινάω και μου τρέχουν τα σάλια!) έρχονται μύδια και κυδώνια αχνιστά σε λευκό κρασί.

Τα μύδια μαγειρεμένα σε λευκό κρασί είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή πιάτα της Γαλλικής κουζίνας. Θα τα βρείτε στα περισσότερα εστιατόρια της Γαλλίας και του Βελγίου (moules όπως θα δείτε να αναγράφονται στους πίνακες και τα μενού των εστιατορίων), όπου συνήθως τα σερβίρουν με πατάτες τηγανιτές ή φέτες μπαγκέτας. Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο γιατί το ζουμί που βγάζουν είναι γευστικότατο! 


Στη συγκεκριμένη κλασική συνταγή εγώ πρόσθεσα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cooking etc.


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κυδωνια αχνιστα, κυδωνια οστρακα αχνιστα, κυδωνια θαλασσινα αχνιστα, αχνιστα κυδωνια αργυρω, οστρακα αχνιστα, σαγανακι κυδωνια, κυδωνια αχνιστα θαλασσινα συνταγες, συνταγες οστρακα, μυδια κυδωνια, κυδωνια σουπα, οστρακα κυδωνια, μυδια-κυδωνια, λαζαρου οστρακα συνταγη, ΜΥΔΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, μουσταρδα με θαλασσινα, φαγητα με μουσταρδα, συνταγη με κυδωνια οστρακα αχνιστα, συνταγη κυδωνια αχνιστα, συνταγες με οστρακα μπαρμπαριγου, συνταγες με οστρακα, Συνταγες κυδώνια σαγανακι, συνταγες για τα μυδια και κυδωνια, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΥΔΩΝΙΑ, πως μαγειρευω τα θαλασσινα κυδωνια, πως μαγειρευουμε μυδια αχνιστα, κυδωνιαοστρακα συνταγη, κυδωνια ψαρικα, θαλασσινα κυδονια, αχνιστα οστρακα, αχνιστα κυδωνια στο, αχνιστα κυδωνια, www argiro mydia axnista, sintges kidonia midia, kydonia axnista, kidonia axnista, κυδονια οστρακα, Κυδωνί σαγανάκι, κυδωνια συνταγη σαγανακι, κυδωνια θαλασσινα και πως τα μαγειρευω, ΚΥΔΩΝΙΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading