Μόλις Βγήκαν Οι Φετινοί Κουραμπιέδες!

16 Δεκεμβρίου 2015
By
5ed52137-fc3a-438a-bd23-3eeb21a7d3db Υλικά
  • 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 250 γρ. καλό, αγελαδινό ή πρόβειο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γρ. Ταχίνι Σαλονικιό Μελετιάδης
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 1 σφηνάκι κονιάκ ή ανθόνερο
  • 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
  • 200 γρ. αμύγδαλα με το φλούδι τους
  • κονιάκ ή ανθόνερο και άχνη ζάχαρη για το άχνισμα
Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, βάζουμε τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Το Πιρούνι


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας