Μυρωδάτο Μπριάμ

18 Μαΐου 2011
By
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα άκρως καλοκαιρινό φαγάκι το οποίο τρώγεται και παγωμένο. Απολαμβάνουμε με ένα μεγάλο κομμάτι φέτα και παγωμένη μπύρα. Η αλήθεια είναι, ότι σήμερα σκέφτηκα αυτή τη παραλλαγή στο κλασικό μπριάμ και μπορώ να πω, ότι το αποτέλεσμα με δικαίωσε.Δοκιμάστε το και θα περιμένω σχόλια


Συστατικά:
- 4-5 πατάτες
- 6-8 κολοκυθάκια
- 1-2 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες
- 1/2 ματζάκι δυόσμο
- 1/2 ματζάκι μαιντανό
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε φέτες και τις βράζουμε για 6 λεπτά σε αλατισμένο νερό

2. Βάζουμε τις βάζουμε σε ένα ταψί, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι, λίγη ρίγανη και προσθέτουμε αλάτι εφόσον χρειάζεται



3. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και απλώνουμε πάνω από τις πατάτες


4. Κόβουμε σε ροδέλες τα κολοκυθάκια και τα τοποθετούμε από πάνω.Αλατοπιπερώνουμε

5. Ψιλοκόβουμε το μαιντανό και το δυόσμο και απλώνουμε πάνω ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπριαμ βεφας, μπριαμ μαμαλακης, μπριαμ συνταγη βεφα, μπριαμ δρισκας, μπριαμ βεφα, δρισκας μπριαμ, μαμαλακης μπριαμ, μπριαμ της βεφας, μπριαμ φουρνου chef on air, συνταγες για μπριαμι, μπριαμ συνταγη αργυρω, Μπριάμ στο φούρνο λάιτ, mpriam driskas, mpriam MAMALAKHS, συνταγη για μπριαμι, δρισκας συνταγες μπριαμ, μπριαμ φουρνου δρισκας

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading