Μυρμηγκάτο της κας Μαρίας

11 Ιανουαρίου 2012
By
Η φίλη του site μας η Κα Μαρία από τη Θεσσαλονίκη, μας έστειλε το καλύτερο μυρμηγκάτο  που έχω δοκιμάσει έως τώρα. Το σπορέλαιο το κάνει εξαιρετικά αφράτο και ελαφρύ και η κρέμα του είναι πολύ ελαφριά και γευστική.  Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα γλυκά σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Το έκανα στη γιορτή του γιού μου και άρεσε σε μικρούς και μεγάλους.Υλικά για το κεικ1 φλιτζάνι σπορέλαιο1 φλυτζάνι ζάχαρη 2 φλυτζάνια αλεύρι6 αυγά 1 φακελάκι μπείκιν 2 βανίλιες1 φακελάκι τρούφαΣιρόπι2 ½ φλιτζάνι ζάχαρη 3 φλυτζάνια νερό 1 κ.σ χυμό λεμονιού και λίγη φλούδαΚρέμα σοκολάτα1 ποτήρι νερού με  νερό10...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Δελτίο τύπου GreekMasa


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μιρμιγκατο, μυρμηγκατο βεφας, μυρμηγκατο νηστισιμο, κεικ μυρμηγκάτο, μυρμηγκατο αργυρως, μυρμηγκάτο αργυρω, μυρμιγκατο, μυρμηγκατο γλυκο, γλυκο μυρμηγκάτο, μυρμηγκατο συνταγη, μυρμυγκατο, μηρμηγκατο, συνταγη για γλυκο μυρμηγκατο, μυρμηγκατο κεικ, μυρμιγκατο γλυκο, μηρμυγκατο, μιρμηγκατο, mirmigato gliko, μιρμιγκατο αργυρο, μηρμυγκατο συνταγή, μυρμιγκατο αργυρω, gliko mirmigato, μυρμηγκατο της βεφας, μιρμιγκατο της Αργυρος Μπαρμπαριγου, μιρμιγγατο απο την αργυρο, μηρμυγκατο αργυρως, μηρμυγκατο αργυρω, κεικ μυρμυγκατο, τρουφατο μιρμιγγατο

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας