ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ..ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!

16 Ιουλίου 2012
By
Ευκολος γρηγορος και πεντανοστιμος ουζομεζες του καλοκαιριου
τα μυδια,δοκιμαστε τα και δεν θα χασετε!!!








ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μυδια με το κελυφος
3 σκελιδες σκορδου ψιλοκομμενες
1/2 νεροποτηρο νερο
1 κ.του γλυκου ριγανη
3 κ.της σουπας ελαιολαδο
1 σφηνακι ουζο
Λεμονι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ενα σφουγγαρακι τριβουμε καλα τα μυδια και τα πλενουμε.
Σε κατσαρολα η βαθυ τηγανι ριχνουμε το νερο και μολις αρχισει να βραζει ριχνουμε
τα μυδια και προσεχουμε να δουμε να ανοιξουν ολα.(Οτι δεν ανοιγει το πεταμε στα σκουπιδια)
Στην συνεχεια ριχνουμε το λαδακι,το σκορδο,την ριγανη ανακατευουμε


 και τελος ριχνουμε
το ουζο βραζουμε για ενα λεπτο ακομα,
και σερβιρουμε με ολο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μυδια κατεψυγμενα αχνιστα, μυδια αχνιστα με ουζο, μύδια αχνιστά κατεψυγμένα, μυδια αχνιστα μπαρμπαριγου, μυδια αχνιστα αργυρω, μυδια αχνιστα με λεμονι, κατεψυγμένα μύδια αχνιστά, μιδια αχνιστα, πως να φτιαξω μυδια αχνιστα, πωσ μαγειρευονται τα κατεψυγμενα μυδια, αχνιστα μυδια, πωσ καθαριζουμε τα κατεψυγμενα μυδια, ΜΙΔΙΑ, πως μαγειρευω τα μυδια, συνταγεσ μυδια με το κελυφος κατεψυγμενα, πως φτιαχνουμε τα μυδια, πως κανω μυδια αχνιστα, πωσ μαγειρευω μυδια, πως μαγειρευουμε κατεψυγμενα μυδια, πως μαγειρευουμε μυδια, πως να κανω μυδια αχνιστα, πως μαγειρευονται τα μύδια, www αργυρω μπαρμπαριγου μυδια αχνιστα, ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ ΑΧΝΙΣΤΑ, μυδια αχνιστα συνταγη κατεψυγμενα, μυδια με κελυφος συνταγη, πως μαγειρευω μυδια αχνιστα, μυδια αχνιστα με κελυφος κατεψυγμενα λαζαρου, μιδια αχνιστα συνταγες της παρεας, πως να μαγειρεψω τα μυδια, μιδια αχνιστα με ουζο, πωσ φτιαχνονται τα μυδια, καταψυγμενα μυδια αχνιστα με σκορδο, πως φτιχνω τα μιδια, συνταγες για κατεψυγμενα μυδια, αχνισταμιδιαποςμαγιρευοντε, συνταγη για κατεψυγμενα μυδια με κελυφος, πωσ μαγειρευω κατεψυγμενα μυδια, μυδια αχνιστα οι συνταγες με κελυφος της παρεας, ουζο συνταγες τ παρεας

Tags:

Comments are closed.