ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ..ΟΥΖΟΜΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!

16 Ιουλίου 2012
By
Ευκολος γρηγορος και πεντανοστιμος ουζομεζες του καλοκαιριου
τα μυδια,δοκιμαστε τα και δεν θα χασετε!!!








ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μυδια με το κελυφος
3 σκελιδες σκορδου ψιλοκομμενες
1/2 νεροποτηρο νερο
1 κ.του γλυκου ριγανη
3 κ.της σουπας ελαιολαδο
1 σφηνακι ουζο
Λεμονι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ενα σφουγγαρακι τριβουμε καλα τα μυδια και τα πλενουμε.
Σε κατσαρολα η βαθυ τηγανι ριχνουμε το νερο και μολις αρχισει να βραζει ριχνουμε
τα μυδια και προσεχουμε να δουμε να ανοιξουν ολα.(Οτι δεν ανοιγει το πεταμε στα σκουπιδια)
Στην συνεχεια ριχνουμε το λαδακι,το σκορδο,την ριγανη ανακατευουμε


 και τελος ριχνουμε
το ουζο βραζουμε για ενα λεπτο ακομα,
και σερβιρουμε με ολο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μυδια κατεψυγμενα αχνιστα, μυδια αχνιστα με ουζο, μύδια αχνιστά κατεψυγμένα, μυδια αχνιστα αργυρω, μυδια αχνιστα μπαρμπαριγου, μυδια αχνιστα με λεμονι, μιδια αχνιστα, κατεψυγμένα μύδια αχνιστά, ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΥΔΙΑ, μυδια αχνηστα, Πως μαγειρευουμε τα μυδια ;, συνταγες της παρεας μυδια, μυδια με ρυζι συνταγες της παρεας, αχνηστα μυδια, μυδια αχνιστα βεφα, κατεψυγμενα μυδια πως μαγειρευονται, συνταγες της παρεας μυδια αχνιστα

Tags:

Comments are closed.