Μπρόκολο ογκρατέν

25 Μαρτίου 2012
By

Υλικά

  • 2 μπρόκολα
  • Αλάτι

Για την μπεσαμελ

  • 1 λίτρο γάλα
  • 12 κουταλιές της σούπας αρκετά γεμάτες αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κρόκους
  • 300 γραμμ.  φέτα
  • Μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση:

 Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρές φούντες και το ξεπλένουμε.

Σε καυτό νερό αλατισμένο το βουτάμε για   1-2 λεπτά .  Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Σε μια κατσαρόλα καίμε το αλεύρι και προσθέτουμε το γάλα, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και το βούτυρο.

Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου πήξει και αποσύρουμε από την φωτιά.

Με τα χέρια χοντροκόβουμε την φέτα και την προσθέτουμε στην μπεσαμελ.

Προσθέτουμε και τους 2 κρόκους κα ανακατεύουμε.

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπροκολο ογκραντεν

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.