Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναρισμα, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, μαριναδα για μπριζολες αργυρω μπαρμπαριγου, μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, μαριναδα για μπριζολες λουκακος, Μαριναδες Δρισκα, μαριναδα για μπριζολες μπαρμπαριγου, μια μαριναδα για χοιρινες μπριζολες, μαριναρο, δρισκας μαριναρισμα χοιρινης, συνταγες αργυρως μαριναδες, πως μαριναρω μπιζολες μπαρμπαριγου, μπριζολες χοιρινες μαριναρισμα για πιο μαλακες, συνταγή για μαριναδα μπριζόλας χοιρινης λουκακος, χιρινεσ, χοιρινες μπιζολες λαιμου, συνταγες για μπριζολες χοιρινου λαιμου, μπριζολες στη ψηστιερα, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μπριζόλες-χοιρινές-σε-σπέσιαλ-μαρινά/, mprizoles driska syntagi, αργυρω μπαρμπαριγου μαριναδες, λαζαρου μαρινάδα για χοιρινό, μαριναδα για μπριζολες λαζαρου, μαριναδα για μπριζολες με λουιζα, μαριναδα για μπριζολες σχαρας μποντρινι, μαριναδα για χοιρινες μπριζολες λαιμου, μαριναδαμπριζολαςαργυρως, χοιρινες μπριζολας λουκακος

Tags:

Comments are closed.