Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναρισμα, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, μαριναδα για μπριζολες αργυρω μπαρμπαριγου, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, Μαριναδες Δρισκα, μια μαριναδα για χοιρινες μπριζολες, συνταγες αργυρως μαριναδες, μαριναρο, δρισκας μαριναρισμα χοιρινης, μαριναδα για μπριζολες μπαρμπαριγου, συνταγή για μαριναδα μπριζόλας χοιρινης λουκακος, συνταγες για μπριζολες χοιρινου λαιμου, μπιζολες χοιρινες, πως μαριναρω τις χοιρινες μπριζολες, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μπριζόλες-χοιρινές-σε-σπέσιαλ-μαρινά/, μαριναδαμπριζολαςαργυρως, δρίσκας μπριζόλες, λαζαρου μαρινάδα για χοιρινό, λεμονατη μαριναδα για μπριζολες, λουκακος καρε μπριζολες, μαριναδα για μπιζολες, μαριναδα για μπριζολες λαζαρου, μαριναδα για μπριζολες με λουιζα, μαριναδα για χοιρινες μπριζολες λαιμου, χιρινεσ

Tags:

Comments are closed.