Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα για μπριζολες αργυρω μπαρμπαριγου, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, μαριναρισμα, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, μαριναδα για μπριζολες στα καρβουνα δρισκας, δρίσκας μπριζόλες, χοιρινες μπριζολες καρβουνα, μαριναδα για πανσετεςμπαρμπαριγου, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες στα καρβουνα αργυρω, χοιρινες μπριζολες λαιμου

Tags:

Comments are closed.