Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, marinara gia mprizoles, μαριναδα για μαλακες χοιρινες μπριζολες, μαριναδα μπριζολες, δρισκας μπριζολες, μαριναδα χοιρινες μπριζολες, πως μαριναρουμε τις μπριζολες, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, μαριναρισμα, πως μαρινάρουμε χοιρινές μπριζόλες, μαριναδα για μπριζολα στα καρβουνα, χοιρινες μπριζολες δρισκας, μαριναδα για μπριζολες με ζαχαρη και αλατι, argiro mprizoles, μαριναδα χοιρινης μπριζολας, ΜΑΛΑΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, μαρινάρισμα χοιρινής μπριζόλας στην σχαρα αργυρω, μαριναρισμα χοιρινου λαιμου, δρισκας μαριναδα για μπριζολες, μαριναδα για χοιρινες μπριζολες στη σχαρα, marinarisma mprizolas driskas, μπριζολες λουκακος, μαριναδα μαλακο αλατι νερο, μαλακο χοιρινο ζαχαρι κ νερο, μαλακο κρεας μαριναδα με ζαχαρη κ νερο, μαριναρισμα μπριζολας λουκακος, μαριναδα για μπριζολες αργυρος μπαρμπαριγου, μαριναδα για μπριζολες λουκακος, μαριναδα για χοιρινο στην σχαρα, μαριναδα γιαχοιρινες μπριζολες, μαριναδα με νερο ζαχαρη, μαριναδα μπειζολες μπαρμπαριγου, μαριναρισμα χοιρινης μπριζολας για καρβουνα, μαριναδα μπριζολες αργυρο, μπριζολες συνταγες καρδιας, ψησιμο χοιρινης μπριζολας, χοιρινέπ μπριζολες δρισκας, για μαλακο κρεας νερο και ζαχαρη, πως μαριναρουμε μια μπριζολα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading