Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα για μπριζολες αργυρω μπαρμπαριγου, μαριναρισμα, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, μια μαριναδα για χοιρινες μπριζολες, συνταγες αργυρως μαριναδες, μαριναρο, δρισκας μαριναρισμα χοιρινης, μαριναδα για μπριζολες στα καρβουνα δρισκας, μαριναδα για μπριζολες μπαρμπαριγου, μαριναδα για πανσετεςμπαρμπαριγου, χοιρινες μπριζολες καρβουνα, χιρινεσ, δρίσκας μπριζόλες, πως μαριναρω τις χοιρινες μπριζολες, μπιζολες χοιρινες, λεμονατη μαριναδα για μπριζολες, λουκακος καρε μπριζολες, μαριναδα για μπιζολες, μαριναδα για χοιρινες μπριζολες λαιμου, χοιρινες μπριζολες λαιμου

Tags:

Comments are closed.