Μπριζόλες χοιρινές σε σπέσιαλ μαρινάδα

17 Νοεμβρίου 2012
By
Πείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;;
Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται;
Να μας "σπάει" την μύτη και εμείς να αδημονούμε να κόψουμε μιαν ακρούλα;
Βέβαια εγώ δεν είχα κάρβουνα, αλλά η ηλεκτρική μου ψηστιερούλα έβγαλε εις πέρας μια χαρά την αποστολή της!!
Οι μπριζόλες μαριναρίστηκαν μερικές ώρες πριν ψηθούν. Απέκτησαν έξτρα νοστιμιά και διατήρησαν εσωτερικά την απαραίτητη υγρασία, που τις κράτησε μαλακές.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι το χοιρινό πρέπει να ψήνεται καλά. Δεν πρέπει να μένει καθόλου κόκκινο αίμα.
Όμως αν παραψηθεί, σκληραίνει και γίνεται άνοστο. Γι' αυτό, δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναρισμα χοιρινου για σχαρα, μοσχαρισιες μπριζολες μαριναρισμα, μαριναρισμα, πως μαριναρουμε τις μπριζολες, μαριναδα για μπριζολες χοιρινες αργυρω, δρισκας μπριζολες, μαριναδα μπριζολες, χοιρινες μπριζολες δρισκας, μαριναδα χοιρινης μπριζολας, πως μαρινάρουμε χοιρινές μπριζόλες, δρισκας μαριναδα για μπριζολες, μαριναρισμα χοιρινου λαιμου, μαριναδα για χοιρινες μπριζολες στη σχαρα, μπριζολες λουκακος, μαρινάρισμα χοιρινής μπριζόλας στην σχαρα αργυρω, ΜΑΛΑΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ, argiro mprizoles, μαλακο χοιρινο ζαχαρι κ νερο, πως μαριναρεις μπριζολες μπαρμπαριγου, μαριναδα με νερο ζαχαρη, μπριζολες χοιρινες στα καρβουνα μαριναρισμα, μαριναδα για μοσχαρισιες μπριζολες αργυρω, μαριναδα για μπριζολες αργυρος μπαρμπαριγου, μαριναρισμα χοιρινης μπριζολας για καρβουνα, μαριναδα γιαχοιρινες μπριζολες, μαριναδα μπειζολες μπαρμπαριγου, μαριναρισμα μπριζολας λουκακος, μαριναρισμα χοιρινης μπριζολας δρισκας, μαλακο κρεας μαριναδα με ζαχαρη κ νερο, πως μαριναρουμε μια μπριζολα, dr[skas mprzoles, marinarisma gia mprizoles, syntagesprizolessxaramarinades, μαριναδα για μπριζολες λουκακος, αργυρω μπαρμπαριγου μαριναδα για χοιρινες μπριζολες, αργυρω μπαρμπαριγου μαριναδες, για μαλακο κρεας νερο και ζαχαρη, χοιρινέπ μπριζολες δρισκας, πως μαριναρουμε μπριζολες?, πως μαριναρω τις χοιρινες για τα καρβουνα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading