Μπριζόλες με πικάντικη σάλτσα μουστάρδας

31 Ιανουαρίου 2010
By
 
Πικάντικες μπριζολίτσες μαλακιές και ζουμερές! ΥΛΙΚΑ4 μπριζόλες (μοσχαρίσιες γάλακτος ή χοιρινές)1 μεγάλο κρεμμύδι4 σκελίδες σκόρδο1 ποτήρι λευκό κρασί1 ποτηράκι ελαιόλαδο1 κουταλιά κόρν φλάουρ2 κουταλιές σούπας σκόνη μουστάρδαςαλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.Σε αντικολλητικό σκεύος βάζουμε το μισό ελαιόλαδο και μόλις κάψει βάζουμε μέσα τις μπριζόλες.Τις ψήνουμε 3 λεπτά το πολύ από κάθε πλευρά.Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μόλις τσιγαριστούν και από τις 2 πλευρές τις σβήνουμε με το κρασί.Μόλις εξατμισθεί το κρασί ρίχνουμε ένα ποτηράκι ζεστό νερό αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τις μπριζόλες να βράσουν.Μετά από 10 - 15 λεπτά ανάλογα με το πόσο χοντρές είναι οι μπριζόλες κλείνουμε το μάτι και σουρώνουμε σε κατσαρολάκι το ζωμό από τις μπριζόλες.Διαλύουμε το κορν φλαουρ σε λίγο κρύο νεράκι και βάζουμε το κατσαρολάκι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: AΣΤΕΡΟΛΙΛΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας