Μπριζόλες με μανιτάρια

1 Ιουνίου 2014
By
Μπριζόλες με μανιτάρια Μπριζόλες με μανιτάρια Εύκολη, πλούσια, νοστιμότατη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με σάλτσα μανιταριών και κρέμας γάλακτος. Από το radicio.com.
  • Χοιρινές μπριζόλες4 μέτριες (950 γρ. περίπου)
  • Αλάτι, πιπέριόσο σας αρέσει
  • Ελαιόλαδο2 κουταλιές σούπας
  • Ψιλοκομμένο κρεμμύδι1 μικρό
  • Ψιλοκομμένο σκόρδο1 σκελίδα
  • Ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά1 μεγάλη
  • Κομμένα φέτες μανιτάρια500 γρ. (ιταλικά καφέ ή απλά άσπρα)
  • Λευκό ξηρό κρασί1/2 κούπα
  • Ξερό θυμάρι:
  • 1/2 κουταλάκι (ή 1 κουταλιά φρέσκο)
  • Κρέμα γάλακτος200 ml
Οδηγίες: 1. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τις μπριζόλες. Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι και τις τηγανίζετε να ροδίσουν καλά και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας