Brownies με κανέλα και αμύγδαλα

17 Δεκεμβρίου 2011
By
Υλικά
  • για 1 ταψί 20 x 30 εκ.
  • 300 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε κομμάτια
  • 240 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη) + 1 κουτ. γλυκού επιπλέον, για το ταψάκι
  • 8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους
  • 180 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. αμυγδαλόσκονη (θα τη βρείτε σε σακουλάκια, στα μεγάλα σούπερ μάρκετ)
  • 20 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 2 γεμάτες κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • 50 γρ. αμυγδαλόψιχα, χονδροκοπανισμένη
  • λίγο κακάο σε σκόνη ή λίγη ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Βουτυρώνω ένα ορθογώνιο ταψάκι με διαστάσεις περίπου 20 x 30 εκ. Σε μπεν μαρί, δηλαδή ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας