μπουτάκια κοτόπουλου ‘γλυκοτσαχπίνικα’, παρέα με αφροδισιακό πιλάφι

8 Φεβρουαρίου 2012
By
Η συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό και ελαφρύ κοτόπουλο. Η ιδέα του συνοδευτικού πιλαφιού εστιάζει σε δυο αφροδισιακά αλλά και αγαπημένα υλικά της μικρασιατικής κουζίνας, τη σταφίδα και το αμύγδαλο, τα οποία κρατάνε την έντασή τους διακριτικά, αφήνοντας [...]

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γκουρμε με κοτοπουλο, κοπανακια με γλυκοξινη ετοιμη, κοτοπουλο μπουτια συνταγη, μπουτια κοτοπουλο με γλυκοξινη, μπουτια κοτοπουλου γλυκοξινα

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.