μπουτάκια κοτόπουλου ‘γλυκοτσαχπίνικα’, παρέα με αφροδισιακό πιλάφι

8 Φεβρουαρίου 2012
By
Η συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό και ελαφρύ κοτόπουλο. Η ιδέα του συνοδευτικού πιλαφιού εστιάζει σε δυο αφροδισιακά αλλά και αγαπημένα υλικά της μικρασιατικής κουζίνας, τη σταφίδα και το αμύγδαλο, τα οποία κρατάνε την έντασή τους διακριτικά, αφήνοντας [...]

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες με καπνιστη παπρικα, μπουτακια κοτοπουλου με γλυκοξινη σαλτσα, μπουτια κοτοπουλο με γλυκοξινη, συνταγες της παρεας κοτοπουλο μπουτακια, κοτοπουλο gourmet, μπουτακια κοτοπουλου γλυκοξινα, γλυκοξυνη σαλτσα με κοτοπουλο gourmet, οι συνταγες της παρεας κοτοπουλο φτερουγες, τα μπουτια της παρεας, συνταγες της παρεας κοτοπουλο μπυρομεζες, σαλτσα με καπνιστη παπρικα, οι συνταγες της παρεας γλυκοξινο κοτοπουλο, μπυρομεζες, mpoutakia kotopoulo glukoxini saltsa, μπουτάκια κοτόπουλο γλυκοξινη σαλτσα, κοτπουλο με γλυκοξυνη με μελι, κοτοπουλο μπουτι με γλυκοξινη σαλτσα, κοτοπουλο μπουτι gourme, κοτοπουλο με καπνιστή παπρικα, φτερουγες κοτοπυλου με καπνιστη παπρικα

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading