μπουτάκια κοτόπουλου ‘γλυκοτσαχπίνικα’, παρέα με αφροδισιακό πιλάφι

8 Φεβρουαρίου 2012
By
Η συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό και ελαφρύ κοτόπουλο. Η ιδέα του συνοδευτικού πιλαφιού εστιάζει σε δυο αφροδισιακά αλλά και αγαπημένα υλικά της μικρασιατικής κουζίνας, τη σταφίδα και το αμύγδαλο, τα οποία κρατάνε την έντασή τους διακριτικά, αφήνοντας [...]

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής - Pandespani


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπουτακια κοτοπουλου με γλυκοξινη σαλτσα, συνταγες της παρεας κοτοπουλο μπουτακια, μπουτια κοτοπουλου γκουρμε, mpoutakia kotopoulo glukoxini saltsa, μπυρομεζες, κοτοπουλο μπουτι συνταγες της παρεας, κοτοπουλο μπουτι gourme, κοτοπουλο με καπνιστή παπρικα, κοτοπουλο αφροδισιακο, κοπανακια με γλυκοξινη σαλτσα, γλυκοξυνα μπουτια κοτοπουλο συνταγες παρεας, αφροδισιακο πιλαφη, syntages mpoutakia kotopoulo, φτερουγες κοτοπυλου με καπνιστη παπρικα

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading