Μπουγάτσα (γλυκιά)

8 Φεβρουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 2 φύλλα σφολιάτας
* 4 ποτήρια γάλα
* 12 κοφτές κουταλιές της σούπας κάστερ πάουντερ
* 10 κοφτές κουταλιές της σούπας ζάχαρη
* 3 αυγά
* 2 βανίλιες
* λίγο αλάτι
* λίγο βούτυρο (για να βουτυρώσουμε το ταψί)


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, τα αυγά (αφού τα έχουμε χτυπήσει), τις βανίλιες, το αλάτι, τη ζάχαρη και το κάστερ πάουντερ και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός.

Βουτυρώνουμε το ταψί, βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το καλύπτουμε με το μείγμα που φτιάξαμε.

Τοποθετούμε από πάνω το άλλο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά)



.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας