Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκο με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγες με κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, γλυκα με μπισκοτα, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, www giotis gr συνταγεσ, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, γιωτης γλυκα, syntages mpiskota papadopoulou, συνταγη με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, γλυκο με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, συνταγες με μπισκοτα πτι μπερ, γλυκο ψυγειου με κρεμα γιωτης, syntages me krema giotis, μιλφειγ με μπισκοτα παπαδοπουλου

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading