Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, γλυκο με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, κρεμα γιωτης συνταγες, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγες με κρεμες γιωτης, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, www giotis gr συνταγεσ, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, γιωτης γλυκα, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, syntages mpiskota papadopoulou, γλυκο με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, συνταγη με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, γλυκο ψυγειου με κρεμα γιωτης, συνταγες με μπισκοτα πτι μπερ, ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading