Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, συνταγες παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγες με κρεμες γιωτης, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, κρεμες γιωτης συνταγες, μπισκοτα παπαδοπούλου, κρεμα γιωτης, γλυκο με πτι μπερ και κρεμες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα και φιλαδελφεια, κρεμα γιωτης γλυκα, syntagew Ppadopo;yloy, συνταγη με μπισκοτα τετραγωνα, πτι μπερ μπισκοτα παπαδοπουλου, sintages papadopoupou mpiskota, papadopoulou mpiskota sintages, mpiskota papadopoulou

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας