Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, συνταγες παπαδοπουλου, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, κρεμα γιωτης συνταγη, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, συνταγες με κρεμες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, γλυκα με μπισκοτα, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, syntages mpiskota papadopoulou, www giotis gr συνταγεσ, γλυκο με πτι μπερ και κρεμα γιωτησ, γιωτης γλυκα, ζελε γιωτης, γλυκο με μπισκοτα πτι μπερ και κρεμα γιωτης, συνταγη με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, κρέμες με μπισκότα, γλυκο με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading