Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης συνταγες, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, κρεμα γιωτης, γλυκο με πτι μπερ και κρεμες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα και φιλαδελφεια, μπισκοτα παπαδοπούλου, συνταγη με μπισκοτα τετραγωνα, πτι μπερ μπισκοτα παπαδοπουλου, syntagew Ppadopo;yloy, κρεμα γιωτης γλυκα, www syntages jiotis gr, συνταγες παπαδοπουλου γρ, συνταγές από γιωτης

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading