Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, γλυκο με μπισκοτα, συνταγες παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, κρεμα γιωτης συνταγες, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγη, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, συνταγες με κρεμες γιωτης, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, www giotis gr συνταγεσ, γιωτης γλυκα, γλυκο με πτι μπερ και κρεμες γιωτης, συνταγες με μπισκοτα πτι μπερ, γλυκο ψυγειου με κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα και φιλαδελφεια, ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ, κρεμα γιωτης, www syntages papadopoulou gr, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading