Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκο με μπισκοτα, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγες με κρεμες γιωτης, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, www giotis gr συνταγεσ, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, syntages mpiskota papadopoulou, γιωτης γλυκα, γλυκο με πτι μπερ και κρεμα γιωτησ, συνταγες για γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ, γλυκο με μπισκοτα πτι μπερ και κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, συνταγη με μπισκοτα μιραντα παπαδοπουλου, γλυκο ψυγειου με κρεμα γιωτης

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading