Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγες με κρεμες γιωτης, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, κρεμες γιωτης συνταγες, μπισκοτα παπαδοπούλου, γιωτης, γλυκο με μπισκοτα πιτ μπερ, συνταγες για γλυκα με Πτι-Μπερ Παπαδοπουλου, παπαδοπουλου γλυκα, μιραντα παπαδοπουλου συνταγες, μιραντα παπαδοπουλου γλυκο, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλο, κρεμα με πτι μπερ

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας