Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με μπισκοτα, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, κρεμα γιωτης συνταγη, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, συνταγες με κρεμες γιωτης, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης συνταγες, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, τσιζκεικ με πτι μπερ παπαδοπουλου, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, syntages mpiskota papadopoulou, γλυκο με πτι μπερ και κρεμα γιωτησ, γιωτης γλυκα, www giotis gr συνταγεσ, ζελε γιωτης, syntages me mpiskota papadopoulou, γλυκα με κρεμες γιωτης, γλυκα με μιραντα παπαδοπουλου

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading