Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκα με μπισκοτα, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης συνταγη, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με πτι μπερ και κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης, μπισκοτα παπαδοπούλου, κρεμα γιωτης γλυκα, πτι μπερ μπισκοτα παπαδοπουλου, γιωτης, syntagew Ppadopo;yloy, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου μπισκοτα, sintages papadopoupou mpiskota, papadopoulou mpiskota sintages, ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας