Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, συνταγες παπαδοπουλου, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκο με μπισκοτα, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, συνταγες με κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης συνταγη, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκα με μπισκοτα, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, ευκολα γλυκα με κρεμα γιωτης, γλυκο με πτι μπερ και κρεμα γιωτησ, www giotis gr συνταγεσ, τσιζκεικ με πτι μπερ παπαδοπουλου, syntages mpiskota papadopoulou, γιωτης γλυκα, γλυκα με κρεμες γιωτης, syntages me mpiskota papadopoulou, συνταγεσ για γλυκα με κρεμα γιωτησ, ζελε γιωτης

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading