Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με μπισκοτα, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμες γιωτης, γλυκα με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγη, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, www giotis gr συνταγεσ, γλυκο με κρεμα γιωτης και πτι μπερ, γιωτης γλυκα, syntages mpiskota papadopoulou, συνταγες με μπισκοτα πτι μπερ, γλυκο ψυγειου με κρεμα γιωτης, κρεμα γιωτης, ΓΛΥΚΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ, γλυκο με μπισκοτα και φιλαδελφεια, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, www\giotis gr

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading