Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ

21 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε..


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες γιωτης, γλυκο με μπισκοτα παπαδοπουλου, μπισκοτα παπαδοπουλου συνταγες, γιωτης συνταγες, συνταγες με πτι μπερ παπαδοπουλου, γλυκο με κρεμα γιωτησ, γλυκα με μπισκοτα παπαδοπουλου, συνταγες με κρεμα γιωτης, μπισκοτογλυκο με κρεμα γιωτης, γλυκο με μιραντα παπαδοπουλου, πτι μπερ με κρεμα γιωτης, γλυκα με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης με πτι μπερ, γλυκο με μπισκοτα, συνταγες παπαδοπουλου, γλυκά με μπισκότα πτι μπερ, γλυκα με μπισκοτα, πτι μπερ παπαδοπουλου συνταγες, γλυκο με κρεμα γιωτης και μπισκοτα, κρεμα γιωτης με μπισκοτα, κρεμα γιωτης συνταγες, γλυκα με πτι μπερ παπαδοπουλου, κρεμα γιωτης συνταγη, γλυκό με μπισκότα και κρέμα γιώτης, συνταγες με κρεμες γιωτης, συνταγεσ με μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου, τουρτα με κρεμα γιωτης, συνταγές μπισκότα παπαδοπούλου, κρεμες γιωτης συνταγες, www giotis gr συνταγεσ, γλυκο με πτι μπερ και κρεμες γιωτης, κρεμα γιωτης, γλυκο με μπισκοτα και φιλαδελφεια, μπισκοτα παπαδοπούλου, syntagew Ppadopo;yloy, συνταγη με μπισκοτα τετραγωνα, κρεμα γιωτης γλυκα, www syntages papadopoulou gr, τουρτα ψυγειου με κρεμες γιωτης, συνταγη γλυκο με μπισκοτα ζελε γιαουρτ

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading