Μπισκότα Βουτύρου (Παρλιάρου)

20 Οκτωβρίου 2012
By
Μπισκότα Βουτύρου, μία υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά:
470 γρμ. βούτυρο
175 γρμ. ζάχαρη
3 αυγά
650 γρμ. αλεύρι

Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ή να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρμ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρμ. κακάο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπισκοτα βουτυρου παρλιαρου, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, μπισκοτα βουτυρου με μαρμελαδα, παρλιαρος κουλουρακια βουτυρου, κουλούρια βουτύρου, κουλουρακια βουτυρου ευκολα, χριστουγεννιατικα μπισκοτα βουτυρου, μπισκοτα βουτυρου τραγανα, μπισκοτα βουτυρου στελιος παρλιαρος, μπισκοτα βουτυρου συνταγη, φαριναπ, μπισκοτα βουτυρου ευκολα, στελιος παρλιαρος κουλουρακια βανιλιας, συνταγες μπισκοτα, στελιος παρλιαρος μπισκοτα βουτυρου, κουλουράκια με καλαμποκάλευρο και φρέσκο βούτυρο, μπισκοτα βουτυρου με ζαχαροπαστα παρλιαρος, ευκολα χριστουγενιατικα μπισκοτα, μπισκοτακια με μαρμελαδα, μπισκοτα σακουλας, ευκολα μπισκοτα συνταγες, βουτηματα σακουλας, μπισκοτα με φαριναπ, ευκολα βουτηματα, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΡΙΝΑΠ, κουλουρια χριστουγενιατικα, πασχαλινα κιυλουρακια, μαρμελάδα πορτοκάλι ΣΤΈΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, Μπισκότα βουτύρου σοκολάτα Παρλιαρος, μπισκοτα σακουλας σοκολάτας, συνταγή μπισκότα βουτύρου, μπισκοτα με ροδακινο, χριστουγεννιατια μπισκοτα, ευκολα μπισκότα βουτύρου βιτάμ, μπισκοτα πεντανοστιμα συνταγες της παρεας, χριστουγεννιατικα μπισκοτα οαρλιαρος

Comments are closed.