Μπισκότα Βουτύρου (Παρλιάρου)

20 Οκτωβρίου 2012
By
Μπισκότα Βουτύρου, μία υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά:
470 γρμ. βούτυρο
175 γρμ. ζάχαρη
3 αυγά
650 γρμ. αλεύρι

Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ή να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρμ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρμ. κακάο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, μπισκοτα βουτυρου παρλιαρου, μπισκοτα βουτυρου με μαρμελαδα, παρλιαρος κουλουρακια βουτυρου, κουλούρια βουτύρου, κουλουρακια βουτυρου ευκολα, χριστουγεννιατικα μπισκοτα βουτυρου, μπισκοτα βουτυρου τραγανα, μπισκοτα βουτυρου στελιος παρλιαρος, μπισκοτα βουτυρου συνταγη, φαριναπ, στελιος παρλιαρος κουλουρακια βανιλιας, μπισκοτα βουτυρου ευκολα, συνταγες μπισκοτα, στελιος παρλιαρος μπισκοτα βουτυρου, μπισκοτα βουτυρου με ζαχαροπαστα παρλιαρος, κουλουράκια με καλαμποκάλευρο και φρέσκο βούτυρο, μπισκοτα σακουλας, πασχαλινα μπισκοτακια παρλιαρος, μπισκοτα βουτυρου ακης, χριστουγγενιατικα κουλουρακια, μπισκοτα χριστουγγενιατικα, στελιος παρλιαρος κουλουρακια

Comments are closed.