Μπισκότα Βουτύρου (Παρλιάρου)

20 Οκτωβρίου 2012
By
Μπισκότα Βουτύρου, μία υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά:
470 γρμ. βούτυρο
175 γρμ. ζάχαρη
3 αυγά
650 γρμ. αλεύρι

Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170ο C για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ή να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα. Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρμ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρμ. κακάο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπισκοτα βουτυρου παρλιαρου, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, μπισκοτα βουτυρου με μαρμελαδα, παρλιαρος κουλουρακια βουτυρου, κουλούρια βουτύρου, κουλουρακια βουτυρου ευκολα, χριστουγεννιατικα μπισκοτα βουτυρου, μπισκοτα βουτυρου τραγανα, μπισκοτα βουτυρου στελιος παρλιαρος, μπισκοτα βουτυρου συνταγη, φαριναπ, συνταγες μπισκοτα, στελιος παρλιαρος κουλουρακια βανιλιας, μπισκοτα βουτυρου ευκολα, στελιος παρλιαρος μπισκοτα βουτυρου, κουλουράκια με καλαμποκάλευρο και φρέσκο βούτυρο, μπισκοτα βουτυρου με ζαχαροπαστα παρλιαρος, ευκολα χριστουγενιατικα μπισκοτα, μπισκοτα σακουλας, βουτηματα σακουλας, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΡΙΝΑΠ, ευκολα βουτηματα, κουλουρια χριστουγενιατικα, ευκολα μπισκότα βουτύρου βιτάμ, χριστουγεννιατια μπισκοτα, πασχαλινα μπισκοτακια παρλιαρος, μπισκοτα πεντανοστιμα συνταγες της παρεας, στελιος παρλιαρος κουλουρακια, χριστουγεννιατικα μπισκοτα οαρλιαρος

Comments are closed.