Μπισκότα αμυγδάλου

7 Νοεμβρίου 2012
By
Μπισκότα αμυγδάλου

Μπισκότα αμυγδάλου

Μερίδες 30
Χρ. Πρ 15΄
Χρ. Ψης 10-12΄

Υλικά

Για την ζύμη

1 φλιτζάνι τσαγ ανάλατο αγελαδινό βούτυρο, μαλακό
3/4 φλιτζάνι τσαγ ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου
2 φλιτζάνια τσαγ αλεύρι για κάθε χρήση
½ κ.γλκ μαγειρική σόδα
Μια πρέζα αλάτι

Για την επάλειψη

2 κρόκους αυγό χτυπημένους
4 κ.σ γάλα
200 γρ.Φιλέ αμύγδαλο

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το βούτυρο, τη ζάχαρη. Χτυπήστε με μίξερ χειρός σε μέτρια ταχύτητα για 6΄ μέχρι να γίνει ελαφρύ και άσπρο. Προσθέστε την βανίλια, το εκχυλίσμα αμυγδάλου. Μειώστε την ταχύτητα σε χαμηλό. Προσθέστε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: GIORGOS LEKKAS CHEF


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.