Μπατζίνα (Θεσσαλική πίτα με καλαμποκάλευρο)!

29 Φεβρουαρίου 2012
By




Υλικά (για μέτριο ταψί 30εκ.)
2 κολοκυθάκια πράσινα
200γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
1 κούπα τσαγιού γάλα
2 κούπες καλαμποκάλευρο (περίπου)
2 κουταλιές σούπας βούτυρο για το ταψί
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 κουταλιές σούπας καλαμποκάλευρο για το πασπάλισμα
λίγο αλάτι (προαιρετικά)



Εκτέλεση Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια. Τα στύβουμε καλά και τοποθετούμε σε μία λεκάνη. Προσθέτουμε το γάλα το καλαμποκάλευρο και λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και μετά με το χέρι. Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί. Θα πρέπει να γίνει ένα αρκετά πηκτό μίγμα. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί με τις 2 κουταλιές βούτυρο. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπατζινα αλμυρή με καλαμποκάλευρο και καλαμποκέλαιο, καλαμποκάλευρο κολοκύθι πίτα, αυγα με καλαμπουκελευρο, μπατζινα θεσσαλιας με τυρι, ΠΙΤΕΣ ΘΕΣΑΛΙΑΣ, πρασινο κολοκυθι με τυρια, συνταγή ευκολη πίτα με καλαμποκάλευρο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading