Μπατζίνα Θεσσαλίας

30 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά συνταγής μαγειρικής: 

1 κολοκύθι τριμμένο 4 αυγά 200 γραμ. μαργαρίνη 2 ποτήρια φρέσκο γάλα 3 φλ. φέτα τριμμένη αλάτι,πιπέρι αλεύρι λάδι (για το άλειμμα του ταψιού)

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα: 

Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο το οποίο το έχουμε αφήσει εκτός ψυγείου να μαλακώσει, τα αυγά, το τριμμένο κολοκυθάκι, το γάλα και λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το αλεύρι σιγά-σιγά έτσι ώστε να γίνει στην υφή σαν το κουρκούτι, δηλαδή ούτε πολύ ρευστό αλλά ούτε και ζυμάρι. Λαδώνουμε το ταψί μας και ρίχνουμε το μίγμα μας. Ρίχνουμε κάποιες σταγόνες λάδι από πάνω και τριμμένη φέτα.

Τέλος, ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπατζινα, κολοκιθοπιτα με καλαμποκαλευρο

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας