Μπασμπούσα (Ραβανί με ινδοκάρυδο)

21 Σεπτεμβρίου 2012
By
Σήμερα έχουμε γλυκάκι ανατολίτικο, την μπασμπούσα ή ελληνιστί ένα είδος ραβανί με ινδοκάρυδο. Υλικά για ταψί μακρόστενο 2,5 φλ. (425 γρ.) σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ. (125 γρ.) αλεύρι γ.ο.χ. 3 φλ. (400) γρ. ινδοκάρυδο 1,5 φλ. (340 γρ.) ζάχαρη 2 κ. γλ. baking powder 2 αβγά χτυπημένα 2 φλ. (480 ml) γάλα 1 κ. γλ. εσάνς αμυγδάλου 225 γρ. βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι 4 φλ. ( 960 ml)νερό 4 φλ

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το πιο νοστιμο ραβανι, συνταγη για μπασμπουσα, μπασμπουσα παρλιαρος, ραβανι με ινδοκαριδο, ραβανι κυπριακο, ραβανι ινδοκαρυδο, επικαλυψη για ραβανι, παρλιαρος συνταγη για μπασμπουσα, μπασμπουσα ραβανι με ινδοκαριδο, ινδοκαρυδο με επικαλυψη σοκολατα, επικαλυψη ρεβανυ, συνταγες για μπασμπουσα με ινδοκαρυδο, συνταγες μπασμπουσα, ανατολιτικο ραβανι

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading