Μπασμπούσα (Ραβανί με ινδοκάρυδο)

21 Σεπτεμβρίου 2012
By
Σήμερα έχουμε γλυκάκι ανατολίτικο, την μπασμπούσα ή ελληνιστί ένα είδος ραβανί με ινδοκάρυδο. Υλικά για ταψί μακρόστενο 2,5 φλ. (425 γρ.) σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ. (125 γρ.) αλεύρι γ.ο.χ. 3 φλ. (400) γρ. ινδοκάρυδο 1,5 φλ. (340 γρ.) ζάχαρη 2 κ. γλ. baking powder 2 αβγά χτυπημένα 2 φλ. (480 ml) γάλα 1 κ. γλ. εσάνς αμυγδάλου 225 γρ. βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι 4 φλ. ( 960 ml)νερό 4 φλ

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

το πιο νοστιμο ραβανι, μπασμπουσα παρλιαρος, συνταγη για μπασμπουσα, ραβανι με ινδοκαριδο, επικαλυψη για ραβανι, μπασμπουσα γλυκο, συνταγες για μπασμπουσα με ινδοκαρυδο, παρλιαρος συνταγη για μπασμπουσα, επικαλυψη ρεβανυ, ανατολιτικο ραβανι

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading