ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

18 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φύλλο κρούστας Βυρητού
400 γρ καρύδι
500 γρ ελαιόλαδο
700 γρ μέλι
1 γαρ'υφαλλο για κάθε κομμάτι

βουτυρώνω το ταψί μου και τοποθετώ απο κάτω τα 4 φύλλα,βαζω τριμμένο καρυδι,στη συνέχεια 1 φύλλο ,καρύδι,βάζω τυχών φύλλα τα οποία μου έχουν περισσέψει απο γύρω γύρω όταν τοποθέτησα τα φύλλα στο ταψί,καρύδι,φύλλο,καρύδι,και 4 φύλλα πανω πάνω.Μπορώ αντι να βάζω ενα ενα φύλλο και αναμεσα καρύδια να βάζω δυο δύο φύλλα.Χαράσω με πριονοτό μαχαίρι και τοποθετώ απο ένα γαρύφαλλο πάνω απο κάθε κομμάτι.Βάζω το ελαιόλοδο να ζεσταθεί καλά.Με μία κουτάλα παίρνω ελαιόλαδο και ρίχνω πάνω στο μπακλαβά.Ψήνω στους 175-180 σε προθερμασμενο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακλαβας με λαδι και μελι, ο πιο νοστιμος μπακλαβας, μπακλαβας με μελι και λαδι, κουραμπεδες, μπακλαβας με μελι, μπακλαβασ´´αργυροσ´´μέ´λαδι, efkolos baklavas mamalakis, μπακλαβας με ελαιολαδο, μπακλαβας μαμαλακη συνταγη, Μαμαλάκης εύκολος μπακλαβας, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μπακλαβασ-με-ελαιολαδο-και-μελι/, πως κοβω μπακλαβα με μακροστενο ταψι

Tags:

Comments are closed.