ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

18 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φύλλο κρούστας Βυρητού
400 γρ καρύδι
500 γρ ελαιόλαδο
700 γρ μέλι
1 γαρ'υφαλλο για κάθε κομμάτι

βουτυρώνω το ταψί μου και τοποθετώ απο κάτω τα 4 φύλλα,βαζω τριμμένο καρυδι,στη συνέχεια 1 φύλλο ,καρύδι,βάζω τυχών φύλλα τα οποία μου έχουν περισσέψει απο γύρω γύρω όταν τοποθέτησα τα φύλλα στο ταψί,καρύδι,φύλλο,καρύδι,και 4 φύλλα πανω πάνω.Μπορώ αντι να βάζω ενα ενα φύλλο και αναμεσα καρύδια να βάζω δυο δύο φύλλα.Χαράσω με πριονοτό μαχαίρι και τοποθετώ απο ένα γαρύφαλλο πάνω απο κάθε κομμάτι.Βάζω το ελαιόλοδο να ζεσταθεί καλά.Με μία κουτάλα παίρνω ελαιόλαδο και ρίχνω πάνω στο μπακλαβά.Ψήνω στους 175-180 σε προθερμασμενο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακλαβας με λαδι και μελι, ο πιο νοστιμος μπακλαβας, μπακλαβας με μελι και λαδι, κουραμπεδες, μπακλαβας μαμαλακης, μπακλαβας με μελι, μπακλαβάς με μέλι μαμαλάκης, μπακλαβας με σφολιάτα, ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, νηστισιμα γλυκα μπακλαβασ, μπακλαβας μαμαλακη ευκολος, μπακλαβας λαδερος, μπακλαβα με λαδι, μαμαλακης μπακλαβας με λαδι, Μαμαλακης μπακλαβας, λαδερος μπακλαβας, ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ, ανοιχτος μπακλαβας συνταγη, efkolos baklavas mamalakis

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading