ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

18 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φύλλο κρούστας Βυρητού
400 γρ καρύδι
500 γρ ελαιόλαδο
700 γρ μέλι
1 γαρ'υφαλλο για κάθε κομμάτι

βουτυρώνω το ταψί μου και τοποθετώ απο κάτω τα 4 φύλλα,βαζω τριμμένο καρυδι,στη συνέχεια 1 φύλλο ,καρύδι,βάζω τυχών φύλλα τα οποία μου έχουν περισσέψει απο γύρω γύρω όταν τοποθέτησα τα φύλλα στο ταψί,καρύδι,φύλλο,καρύδι,και 4 φύλλα πανω πάνω.Μπορώ αντι να βάζω ενα ενα φύλλο και αναμεσα καρύδια να βάζω δυο δύο φύλλα.Χαράσω με πριονοτό μαχαίρι και τοποθετώ απο ένα γαρύφαλλο πάνω απο κάθε κομμάτι.Βάζω το ελαιόλοδο να ζεσταθεί καλά.Με μία κουτάλα παίρνω ελαιόλαδο και ρίχνω πάνω στο μπακλαβά.Ψήνω στους 175-180 σε προθερμασμενο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακλαβας με λαδι και μελι, ο πιο νοστιμος μπακλαβας, μπακλαβας με μελι και λαδι, κουραμπεδες, μπακλαβας μαμαλακης, μπακλαβας με μελι, ανοικτος μπακλαβας σεφ ον αιρ, μπακλαβα με λαδι, νηστισιμα γλυκα μπακλαβασ, μπακλαβας με σφολιάτα, μπακλαβάς με μέλι μαμαλάκης, ανοιχτος μπακλαβας συνταγη, ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ, λαδερος μπακλαβας, Μαμαλακης μπακλαβας, μαμαλακης μπακλαβας με λαδι, μπακλαβας λαδερος, μπακλαβας μαμαλακη ευκολος

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading