ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

18 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φύλλο κρούστας Βυρητού
400 γρ καρύδι
500 γρ ελαιόλαδο
700 γρ μέλι
1 γαρ'υφαλλο για κάθε κομμάτι

βουτυρώνω το ταψί μου και τοποθετώ απο κάτω τα 4 φύλλα,βαζω τριμμένο καρυδι,στη συνέχεια 1 φύλλο ,καρύδι,βάζω τυχών φύλλα τα οποία μου έχουν περισσέψει απο γύρω γύρω όταν τοποθέτησα τα φύλλα στο ταψί,καρύδι,φύλλο,καρύδι,και 4 φύλλα πανω πάνω.Μπορώ αντι να βάζω ενα ενα φύλλο και αναμεσα καρύδια να βάζω δυο δύο φύλλα.Χαράσω με πριονοτό μαχαίρι και τοποθετώ απο ένα γαρύφαλλο πάνω απο κάθε κομμάτι.Βάζω το ελαιόλοδο να ζεσταθεί καλά.Με μία κουτάλα παίρνω ελαιόλαδο και ρίχνω πάνω στο μπακλαβά.Ψήνω στους 175-180 σε προθερμασμενο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακλαβας με λαδι και μελι, μπακλαβας με μελι και λαδι, ο πιο νοστιμος μπακλαβας, μπακλάβάς με ελαιόλαδο, μπακλαβασ λαδιου μαμαλακης, λαδερος μπακλαβας με μελι, ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, baklava sintagi magririkis, μπακλαβασ με καρυδι, μπακλαβας βηρυτου παρλιαρου, μπακλαβά αργυρω, ανοικτος μπακλαβας σεφ ον αιρ, συνταγες για μπακλαβα με καρυδια με ελαιολαδο, καλυτερη συνταγη για μπακλαβα, ποιο ειναι το καλυτερο φυλλο για μπακλαβα, συνταγη μπακλαβα με μελι, συνταγη μπακλαβα με λαδι μαμαλακης, παρλιαρος μπακλαβας λαδι μελι, πως κοβουν τον μπακλαβα, μπακλαβασ με λαδι παρλιαροσ, μπακλαβας με λαδι μαμαλακης ι και μ, η καλυτερη συνταγη μπακλαβα, καλυτερος μπακλαβας με σιροπι μελιου, κουραμπεδες με ελαιολαδο απο την αργυρω, μαμαλακης μπακλαβας με λαδι και μελι, μπακλαβας ME LADI, μπακλαβας με ελαιόλαδο και μελι, μπακλαβας με ελαιολαδο μαμαλακης, μπακλαβας με καυτο λαδι και μελι, φύλο βυρητού με σοκολάτα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading