Μπακλαβάς παραδοσιακός

21 Δεκεμβρίου 2012
By
Η συνταγή της προγιαγιάς μου απ᾿ την Πόλη, έλεγε περίπου δύο μέρη βούτυρο αγελαδινό και ένα μέρος πρόβειο. Με τα χρόνια και για πιο ελαφριά γεύση, η γιαγιά μου, λιγόστεψε τα ζωικά βούτυρα, και τ᾿ αντικατέστησε με φυτίνη.Το αποτέλεσμα είναι ένας μπακλαβάς, με ακόμη πιο φίνα γεύση και νοστιμιά. Μπακλαβάς παραδοσιακόςΥλικά•    2 πακέτα φύλλα κρούστας (20 φύλλα, περίπου 1 κιλό)•    400 γρ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παραδοσιακος τουρκικος μπακλαβας με φυστικη, παραδοσιακα φαγητα τουρκιας, μπακλαβας με φυτινη, paradosiako gliko lamias, σινταγη για μπακλαβαδακια νιστισιμα, παραδοσιακά πιάτα της Λαμίας, παραδοσιακα μπακλαβαδακια νηστισιμα, παραδοσιακα γλυκα λαμιαςσυνταγεσ, παραδοσιακα γλυκα λαμιασ, νηστισιμα φαγητα τουρκια, νηστισιμα μπακλαβαδακια νηστισιμα γλυκα, μπακλαβας παρλιαρος 50 φυλλα, μπακλαβαδακια νηστισιμα, βουτηρα για τουρκικα μπακλαβαδακια, Paradosiakos turkikos mpaklaba, τουρκικα μπακλαβαδακια

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading