Μπακλαβάς παραδοσιακός

21 Δεκεμβρίου 2012
By
Η συνταγή της προγιαγιάς μου απ᾿ την Πόλη, έλεγε περίπου δύο μέρη βούτυρο αγελαδινό και ένα μέρος πρόβειο. Με τα χρόνια και για πιο ελαφριά γεύση, η γιαγιά μου, λιγόστεψε τα ζωικά βούτυρα, και τ᾿ αντικατέστησε με φυτίνη.Το αποτέλεσμα είναι ένας μπακλαβάς, με ακόμη πιο φίνα γεύση και νοστιμιά. Μπακλαβάς παραδοσιακόςΥλικά•    2 πακέτα φύλλα κρούστας (20 φύλλα, περίπου 1 κιλό)•    400 γρ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γνησιος μπακλαβας, μπακλαβας με χαλβα, παρλιαρος 50 φυλλα μπακλαβας

Tags: , , , ,

Comments are closed.