Μπακλαβάς παραδοσιακός

21 Δεκεμβρίου 2012
By
Η συνταγή της προγιαγιάς μου απ᾿ την Πόλη, έλεγε περίπου δύο μέρη βούτυρο αγελαδινό και ένα μέρος πρόβειο. Με τα χρόνια και για πιο ελαφριά γεύση, η γιαγιά μου, λιγόστεψε τα ζωικά βούτυρα, και τ᾿ αντικατέστησε με φυτίνη.Το αποτέλεσμα είναι ένας μπακλαβάς, με ακόμη πιο φίνα γεύση και νοστιμιά. Μπακλαβάς παραδοσιακόςΥλικά•    2 πακέτα φύλλα κρούστας (20 φύλλα, περίπου 1 κιλό)•    400 γρ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακλαβαδακια ευκολα και νηστισιμα, μπακλαβαδακια παραδοσιακα, παραδοσιακα μπακλαβαδακια, paradosiaka mpaklabadaku, σαμαλι τουρκιας συνταγη, μπακλαβας τουρκιας συνταγη, μπακλαβας παρλιαρος 50 φυλλα, μπακλαβας με φιστικι αιγινης τουρκικος ανθόνερο, μπακλαβας με 2πακετα φυλλα, μπακλαβαδακια τουρκιας, συνταγες για μπακλαβαδακια

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading