Μπακλαβάς παραδοσιακός

21 Δεκεμβρίου 2012
By
Η συνταγή της προγιαγιάς μου απ᾿ την Πόλη, έλεγε περίπου δύο μέρη βούτυρο αγελαδινό και ένα μέρος πρόβειο. Με τα χρόνια και για πιο ελαφριά γεύση, η γιαγιά μου, λιγόστεψε τα ζωικά βούτυρα, και τ᾿ αντικατέστησε με φυτίνη.Το αποτέλεσμα είναι ένας μπακλαβάς, με ακόμη πιο φίνα γεύση και νοστιμιά. Μπακλαβάς παραδοσιακόςΥλικά•    2 πακέτα φύλλα κρούστας (20 φύλλα, περίπου 1 κιλό)•    400 γρ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παραδοσιακος τουρκικος μπακλαβας με φυστικη, παραδοσιακα φαγητα τουρκιας, μπακλαβας με φυτινη, paradosiaka mpaklabadaku, σινταγη για μπακλαβαδακια νιστισιμα, σαμαλι τουρκιας συνταγη, παραδοσιακα μπακλαβαδακια νηστισιμα, παραδοσιακα μπακλαβαδακια, παραδοσιακα γλυκα λαμιαςσυνταγεσ, παραδοσιακα γλυκα λαμιασ, νηστισιμα φαγητα τουρκια, νηστισιμα μπακλαβαδακια νηστισιμα γλυκα, μπακλαβας τουρκιας συνταγη, μπακλαβας παρλιαρος 50 φυλλα, μπακλαβαδακια νηστισιμα, Paradosiakos turkikos mpaklaba, paradosiako gliko lamias, τουρκικα μπακλαβαδακια

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading