ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΛΑΚΙ

10 Μαρτίου 2012
By
Υλικά
1 κιλό παστό μπακαλιάρο
½ κιλό ώριμες ντομάτες
½ κούπα λευκό κρασί (όχι ρετσίνα)
½ κούπα ελαιόλαδο
3 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδου
Μαϊντανό (αν πάρετε ψιλοκομένο τότε 2 κ.σ.)
Αλάτι
Πιπέρι (μαύρο) σε σκόνη και σε κόκκους

Εκτέλεση
Το βράδυ κόβουμε τον μπακαλιάρο σε 5 μερίδες και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με νερό για να ξαλμυρίσει. Αλλάζουμε το νερό ανά μισή ώρα για 3 φορές και τον αφήνουμε όλο το βράδυ.
Το άλλο πρωί αλλάζουμε το νερό και μετά από μία ώρα το αλλάζουμε και πάλι.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κ Ο Ι Λ Ι Ο Δ Ο Υ Λ Ο Σ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπακαλιαροσ πλακι μαμαλακης, μπακαλιαρο πλακι, συνταγη για μπακαλιαρο πλακι, μπακαλιαρος πλακι στο φουρνο καλλιδης, μπακαλιαρος παστος, μπακαλιαρος συνταγη, συνταγη για μπακαλιαρο παστο, μπακαλιαρος με κρεμμυδια, πλακι μπακαλιαρος αργυρως, βακαλαος με κρεμμυδια chefonair, ΠΑΣΤΟς ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟς ΠΛΑΚΙ, πετρετζικης μπακαλιαρος πλακι, συνταγη για μπακαλιαρο, αλμυρος μπακαλιάρος συνταγη, μπακαλιαρος αλμυρος φουρνου, μπακαλιαρο πλακι ψαρι, γλαυκος μπακαλιαρος πλακι, βακαλαος πλακι συνταγη, ψαρι πλακι συνταγιες

Tags: , , , , ,

Comments are closed.