Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα, πιπεριά και ελιές

23 Μαρτίου 2014
By
Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα, πιπεριά και ελιές
Αγαπημένοι μου μπλογκοφίλοι, αν κι εσείς σκοπεύετε να μαγειρέψετε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου (ή και όποια άλλη μέρα θέλετε), σας προτείνω να φτιάξετε τον μπακαλιάρο με κόκκινη σάλτσα, πιπεριά και ελιές που ακολουθεί. Είναι νόστιμος, εύκολος και διαφορετικός από την κλασική συνταγή που τιμούμε συνήθως. Μια δοκιμή θα σας πείσει...
Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα, πιπεριά και ελιές Υλικά (για 4 άτομα)
  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου ξαρμυρισμένα και χωρίς πέτσα (200γρ/φιλέτο)
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια
  • 20 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
  • 2 φλιτζ. χυμό ντομάτας
  • 2/3 φλιτζ. νερό
  • 1/2 φλιτζ. κρασί
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη αποξηραμένη
  • 1/4 κουτ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
  • λίγο ελαιόλαδο για σοτάρισμα
  • αλάτι / πιπέρι
  • μαϊντανός για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι για ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: sundayspoon


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σαρακατσανικες συνταγες

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας