Μούς σοκολάτας

11 Οκτωβρίου 2012
By
Μούς σοκολάτας

Μούς σοκολάτας

5 Μερίδες
Χρ. ψυγείο: 8 ώρες
Χρ. πρ: 20 λεπτά

Υλικά

150 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο ψιλοκομμένη
60 γρ ανάλατο βούτυρο αγελαδινό, κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές σούπας καφέ espresso
1 φλιτζάνι τσαγ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 μεγάλα αυγά χωριστά (κρόκος-ασπράδι)
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Διαδικασία

Σε ένα μεσαίο μπόλ ρίξτε την κρέμα γάλακτος. χτυπήστε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει σαντιγί . Σε μπέν μαρί ρίξτε την τη σοκολάτα, το βούτυρο, και το καφέ εσπρέσο. Σε μέτρια φωτιά και ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης συχνά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει ελαφρός. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: GIORGOS LEKKAS CHEF


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.