Μουσταρδάτο χοιρινό ρόστο – Η Συνταγή της Ημέρας!

18 Νοεμβρίου 2012
By
Μουσταρδάτο χοιρινό ρόστο Συνταγή για 6-8 άτομα   Υλικά: 3 κιλά χοιρινό ωμοπλάτη για ρόστο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού Προετοιμασία: Σε ένα μπολ προσθέστε τη μουστάρδα, το μέλι και το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατέψτε να αναμειχθούν καλά. Προθερμάνετε το φούρνο στους 230oC. Τοποθετήστε το χοιρινό σε γάστρα που διαθέτει καπάκι. Αλατοπιπερώστε το χοιρινό και γυρίστε το έτσι ώστε το λίπος να βλέπει προς τα επάνω. Με ένα πινέλο αλείψτε καλά το χοιρινό με όλο το περιεχόμενο του μπολ που ετοιμάσατε. Σκεπάστε τη γάστρα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γκαμον αργυρω, ροστο χοιρινο, ρόστο χοιρινό στο φούρνο, χοιρινο ροστο στο φουρνο, χοιρινο με πορτοκαλι και μελι στο φουρνο, rosto sto fourno, ροστο χοιρινο με μελι, xoirino rosto, χοιρινο ροστο, rosto xoirino, γκαμον, συνταγή για γκάμον, γκαμον με μελι, συνταγες για ροστο χοιρινο, συνταγές για ρόστο, συνταγή για ρόστο χοιρινό, syntages gia rosto, ροστο χοιρινο με πορτοκαλι, σωσ για ροστο χοιρινο, γκαμον συνταγη αργυρω, γκαμον σως

Comments are closed.