Μουσταλευριά με Πετιμέζι

16 Οκτωβρίου 2011
By
  Βελούδινη, αρωματική, μεθυστική γεύση ενός παραδοσιακού και αγαπημένου γλυκού της ελληνικής κουζίνας. Της Μουσταλευριάς. Πετιμέζι, λίγο κορν φλάουρ, καβουρντισμένο σουσάμι, καρύδια και αρωματικό, μοναδικό σπόρο μάραθου! Όσοι ήδη την ξέρετε θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε και αυτή την εκδοχή για να φτιάξετε τη μουσταλευριά σας. Αν κάποιοι δεν έχουν γευτεί ποτέ μουσταλευριά είναι ευκαιρία να την απολαύσουν! εργασία: 00h:30′ χρόνος: 00h:45′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μουσταλευριά με πετιμέζι και σιμιγδαλι, μουσταλευριά με πετιμέζι, μουσταλευρια απο πετιμεζι, μουσταλευρια με συκα, moustalevria me petimezi kai simigdali, μουσταλευρια απο συκα, ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ, πετιμεζι ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, συνταγες για μουσταλευρια με πετιμεζι, συνταγή για μουσταλευρια με πετιμέζι, moustalevria with petimezi, μουσταλευρια με χαρουπομελο, moustalevria me petimezi, μουσταλευριά με πετιμέζι ΑΡΓΥΡΩ, μουσταλευρια απο πετιμεζι ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, syntages μουσταλευριά με πετιμέζι, moustaleyria, συνταγη για πετιμεζι αργυρω

Tags: , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading