ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

16 Ιουνίου 2015
By
Θα χρειαστούμε:
  • 2 κιλό μελιτζάνες
  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κουτ σ ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζ λευκό κρασί
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
  • 3 κουταλιές γαλέτα
για τη μπεσαμέλ:
  • 6 κουτ. σ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 κουτ. σ αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • 4 φλ τσ γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κρόκο αυγού
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 50 γρ ρεγκάτο και 150 γρ για πασπάλισμα
διαδικασία Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε φέτες και τις αλατίζουμε. Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: The gastrin


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας