ΜΟΥΣΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ – GREEK MOUSSAKA

23 Αυγούστου 2012
By
Υλικά 7-8 μελιτζάνες φλάσκες τριμμένη φρυγανιά 1/4 κεφαλογραβιέρα ο κιμάς 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 3/4 του κιλού κιμά μοσχαρίσιο 4 σκελίδες σκόρδο 1-2 μοσχοκάρυδα (κύριο συστατικό) 5 ντομάτες πολτοποιημένες 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 φύλλο δάφνης αλάτι πιπέρι μπεσαμέλ 1 λίτρο γάλα 8 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές μαργαρίνη ή ελαιόλαδο 1/3 κουταλάκι αλάτι 2 αυγά Οδηγίες Με ένα μαχαίρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: CookArt | by elenfly


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Comments are closed.