Μοσχαρίσιες μπριζόλες στο φούρνο

3 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 6 χοντροκομμένες μοσχαρίσιες μπριζόλες από σπάλα

Για τη μαρινάδα

  • χυμός 2 λεμονιών
  • 1/2 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ρίγανη

Για την επικάλυψη

Εκτέλεση: 

Βάζουμε τις μπριζόλες σ' ένα μπολ με το λεμόνι, το ελαιόλάδο, αλάτι και ρίγανη και τις αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο (στη συντήρηση).

Στη συνέχεια τις αραδιάζουμε σ' ένα ταψί με το ζουμί, που έχουν και δεν προσθέτουμε νερό.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοσχαρισια μπριζολα στο φουρνο, βοδινη μπριζολα στον φουρνο, μπριζολες μοσχαρίσιες, μοσχαρισια μπριζολα συνταγη, μοσχαρισιες μπριζολες στο γκριλ, μπριζολες μοσχαρισιες στο φουρνο αργυρω, μοσχαρισιες μπριζολες, μπριζολες μοσχαρισιες γαλακτος στο φουρνο, μοσχαρισιες γαλακτος στο φουρνο, μπριζολες γαλακτος στο φουρνο, μοσχαρισιεσ μπριζολεσ γαλακτος στο φουρνο, ψησιμο μοσχαρισιας μπριζολας στο φουρνο, μπριζολες στο φουρνο με κρασι, μαριναρισμα μοσχαρισιας μπριζολας, μοσχαρισια μπριζολα, μοσχαρισια μπριζολα ΜΑΛΑΚΙΑ, ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες, μαλακες μοσχαρισιες μπριζολες, μπριζολες μοσχαρισιες μαλακες, μπριζολα γαλακτος στο φουρνο, μοσχαρισια μπριζολα αργυρω, μοσχαρισια μπριζολα ακης, μοσχαρισιες μπριζολες ακης, μοσχαρισιες μπριζολες γαλακτος, μπριζολες μοσχαρισιες ακης, μοσχαρισια μπριζολα στο φουρνο ακης, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μοσχαρίσιες-μπριζόλες-στο-φούρνο/, μπριζολες ζουμερές, μπριζολα, μπριζολες στο ταψι, συνταγη για μπριζολες μοσχαρισιες στη σχαρα, μπριζόλες μοσχαρίσιες φουρνου, μπριζόλες μοσχαρίσιο στο φούρνο, μπριζολες μοσχαρίσιος ακης, μπριζολα στο φουρνο, μπριζολεσ στο φουρνο μαλακεσ, μπριζολες μοσχαρισιες στο φουρνο με μπυρα, μοσχαρισια μπριζολα συνταγες, μοσχαρισια ψησιμο, μπριζολες μοσχαρισιες μαριναδα

Comments are closed.