Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη

12 Σεπτεμβρίου 2011
By
Τις προάλλες είχα τραπέζι στο σπίτι και είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Κατέληξα σε μοσχαρίσια μπριζόλα, το ζητούμενο ήταν με τι θα την μαρινάρω. Έπειτα από αναζήτηση, βρήκα ενδιαφέρουσες ιδέες με προεξέχουσα αυτή της Βίκυς Κουμάντου στο tastefull με αναλυτικές πληροφορίες για το μαρινάρισμα. Άνοιξα το ντουλάπι, είδα τι υλικά έχω και προχώρησα στη δοκιμή. 

Υλικά
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
2 ποτήρια κόκκινο κρασί
φρέσκο μαύρο πιπέρι
κόκκοι αραβικού καφέ
1 λεμόνι
αλάτι (αν έχετε χοντρό ακόμη καλύτερα)
2 πρέζες γλυκόριζα για τη γεύση
2 κουταλιές κόλιανδρο

 Αφού ξέπλυνα ελαφρώς τις μπριζόλες, τις έβαλα σε μπολ. Με μαχαίρι έκανα μικρές οπές όπου έβαζα εναλλάξ τον κόλιανδρο και τους κόκκους καφέ (ειδικά τους δεύτερους τους είχα ανοίξει στη μέση ώστε να αναδύεται το άρωμα). Πρόσθεσα το αλάτι και το πιπέρι.
Κατόπιν, έριξα στο μπολ το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Τα υγρά πρέπει να σκεπάζουν τις μπριζόλες. Έβαλα στο ψυγείο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: LaxanoKitsos


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρινάδα για χοιρινες μπριζολες δρίσκας, μπριζολες μοσχαρισιες μαριναρισμενες

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας