Μοσχάρι στιφάδο!

18 Ιανουαρίου 2012
By




Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
11/2 κιλό μικρά κρεμμυδάκια
1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι κόκκινο
150 γραμμάρια ελαφρά συμπεραινόμενο χυμό τομάτας
2 φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
Τις φλούδες από ένα πορτοκαλί
λάδι
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και ολόκληρα τα βράζουμε με νερό περίπου 15 λεπτά.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι το καίμε και ρίχνουμε μέσα το κρέας και τα κρεμμυδάκια και τα κοκκινίζουμε αρκετά καλά.
Όταν κοκκινίσουν βάζουμε το χυμό της τομάτας, τις σκελίδες του σκόρδο, τα φύλλα της δάφνης, τις φλούδες του πορτοκαλί, αλάτι πιπέρι και τ΄ αφήνουμε να βράσουν καλά.
Δυο λεπτά πριν τα κατεβάσουμε από την φωτιά ρίχνουμε το ξύδι σκεπάζουμε την κατσαρόλα σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε για λίγο πάνω στο μάτι.
Σερβίρετε ζεστό καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη
Αυτή την συνταγή την πήρα από την
κ. Κυριακή Βεβέλου

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοσχαρι στιφαδο μαμαλακης, μοσχαρι στιφαδο βεφα, στιφαδο μοσχαρι βεφας, μοσχαρι στιφαδο αργυρω, ελάφι στιφάδο, μοσχαρι στιφαδο της αργυρως, στιφαδο μοσχαρι βεφα, στιφαδο μοσχαρι μαμαλακης, στιφαδο βεφας, μοσχαρι στιφαδο, μοσχαρι μπουργκινιον δρισκας, στιφαδο μοσχαρι αργυρω, συνταγη για στιφαδο μοσχαρι, στιφαδο δρισκας, δρισκας συνταγες μοσχαρι στιφαδο, μοσχαρι στιφαδο αργυρως, στιφαδο της αργυρως, συνταγές για μοσχάρι δρισκας, μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια, μοσχαράκι στιφάδο μαμαλάκης, στιφσδο βεφας, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ, μοσχαρι στιφαδο τησ βεφασ

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading