Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια!!!

18 Ιουλίου 2011
By
Πρόκειται για μία καλοκαιρινή και ανάλαφρη συνταγή, γιατί εκτός του ότι λείπει το κρεμμύδι, χρησιμοποιώ -όπως και σε όλες τις εκδοχές του κοκκινιστού μοσχαριού- ένα μέρος του κρέατος που είναι το πιο άπαχο και ενδείκνυται για ελαφρές συνταγές. Πρόκειται για το λεγόμενο... ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι καπάκι σε μερίδες 1 κιλό τρυφερά κολοκυθάκια 1/2 κιλό ντομάτες περασμένες από το μούλτι Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ: Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις ντομάτες με νερό να το σκεπάσει. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά και όταν κοντεύει να βράσει ρίχνουμε τα κολοκυθάκια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: cookthebook


GD Star Rating
loading...

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας