Μοσχάρι κοκκινιστό με καρότα και κρασί!

1 Μαΐου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

1kg μοσχάρι χωρίς κόκαλο, σε μπουκιές
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 φλιτζάνι τριμμένη ντομάτα
1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
2-3 σπόρια κάρδαμο, ελαφρά πιεσμένα για να ανοίξουν λίγο
1 φύλο δάφνης
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 μεγάλο καρότο σε χοντρές φέτες
4 κλωνάρια σέλινο, χοντροκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας ελαφρά σε όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε τον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοσχαρι κοκκινιστο με καροτα και μανιταρια, καροτο με μοσχαρι, μοσχαρακι με καροτο και κοκκινη πιπερια, μοσχαρακι με πιπεριες, μοσχαρι καροτο βασιλικο, μοσχαρι κοκκινιστο με αρακα πιπερια και καροτο, μοσχαρι κοκκινιστο με μανιταρια βασιλικος, μοσχαρι με πιπεριες και καροτα

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading