Μοσχάρι κοκκινιστό με καρότα και κρασί!

1 Μαΐου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

1kg μοσχάρι χωρίς κόκαλο, σε μπουκιές
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 φλιτζάνι τριμμένη ντομάτα
1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
2-3 σπόρια κάρδαμο, ελαφρά πιεσμένα για να ανοίξουν λίγο
1 φύλο δάφνης
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 μεγάλο καρότο σε χοντρές φέτες
4 κλωνάρια σέλινο, χοντροκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας ελαφρά σε όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε τον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , ,

Comments are closed.