Μοσχάρι κοκκινιστό με καρότα και κρασί!

1 Μαΐου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

1kg μοσχάρι χωρίς κόκαλο, σε μπουκιές
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
1 φλιτζάνι τριμμένη ντομάτα
1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί
2-3 σπόρια κάρδαμο, ελαφρά πιεσμένα για να ανοίξουν λίγο
1 φύλο δάφνης
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 μεγάλο καρότο σε χοντρές φέτες
4 κλωνάρια σέλινο, χοντροκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και ροδίζουμε το κρέας ελαφρά σε όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε τον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μοσχαρι κοκκινιστο με καροτα, μοσχαρι μπουκιες κοκκινιστο, μοσχαρι κοκκινιστο με καροτα και μανιταρια, mosxari kokinisto me manitaria, μοσχαρι με πιπεριες και καροτα, μοσχαρι κοκκινιστο με μανιταρια και καροτο, μοσχαρι κοκκινιστο με μανιταρια βασιλικος, μοσχαρακι με πιπεριες, μοσχαρακι με κρασι καροτο, μοσχαρακι με καροτα, μοσχαρακι κοκκινιστο με καροτα και πιπεριες, μοσχαρακι κοκινιστο με πιπεριες και καροτα, κοκκινιστο μοσχαρακι με καροτα και πιπεριες, κοκκινιστο με καροτα, καροτο με μοσχαρι, αργυρώ Μοσχάρι με πιπεριές κ μανιτάρια, mosxari kokkinisto me manitaria, mosxari kokkinisto galiki sintagi, ΠΙΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading