Μικρά μυστικά για το αγαπημένο μας ψητό κρέας

7 Μαΐου 2010
By

Post image for Μικρά μυστικά για το αγαπημένο μας ψητό κρέας

Μερικές φορές το καλύτερο πράγμα στον κρύο χειμωνιάτικο καιρό είναι η ζεστασιά από το φούρνο. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε όταν κάνετε ένα ψητό. Βεβαίως, αυτό απαιτεί λίγη υπομονή, αλλά είναι μια πολύ εύκολη μέθοδος μαγειρέματος.

Συμβουλές:

1) Επιλέξτε τρυφερό κρέας

Επειδή το ψήσιμο είναι μια μέθοδος μαγειρέματος που στεγνώνει το κρέας λόγω της θερμότητας, καλό είναι να επιλέξετε τρυφερό κρέας, αν αυτό βέβαια δεν σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί και τα λιγότερο φθηνά κρέατα να μην χρησιμοποιηθούν. Τα μέρη από το μοσχάρι που είναι φθηνότερα είναι η κόντρα και ο γύρος. Όσον αφορά το πρόβειο κρέας, τα καλύτερα κομμάτια είναι από το στήθος και τα παϊδάκια. Και τέλος, από το χοιρινό προτιμήστε τον ώμο.

2) Ο εξοπλισμός μετράει

Ένα ταψί θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα για σας. Ακολουθούν κάποιες ιδιότητες για να εξετάσετε ποιο και γιατί θα επιλέξετε πριν από την τελική ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: σΤηΝ κΟυζΙνΑ...


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading