ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ

31 Οκτωβρίου 2012
By
1  φύλλο κρουστας
6 αβγά
1 μπέικιν
6 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
1 φλυτζάνι λάδι
1 φλυτζάνι ζάχαρη

σιρόπι
3 φλυτζάνια ζάχαρη
5 φλυτζάνια νερό

αχνη για πασπάλισμα

 βάζουμε το σιρόπι να βράσει.Μόλις αρχίσει να κάνει φούσκες αφήνουμε ακόμα 10 λεπτά.
παίρνουμε ενα ταψί κουζίνας και λαδώνουμε ελαφρά.Βάζουμε 2 φύλλα κρούστας απο κάτω.Στη συνέχεια σε μια μπασίνα χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ΄κοβουμε και το υπόλοιπο φύλλο κρούστας και το προσθέτουμε μέσα στο μίγμα μας ,στη συνέχεια βάζουμε τη γέμιση στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 40 λεπτά περίπου.Οταν ξεφουρνίσουμε σιροπιάζουμε.Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.





Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πατσαβουροπιτα με γαλα, patsabouropita, πατσαβουροπιτα τυρι, πως φτιαχνουμε πατσαβουροπιτα, γλυκια πατσαβουροπιτα με σιροπι, πατσαβουροπιτα γλυκια με κρεμα, καλλιδης πατσαβουροπιτα, πως φτιαχνετε η πατσαβουροπιτα γλυκια, Patsabouropita glukeia suntagh, patsavouropita suntagh, πατσαβουροπιτα γλυκια νηστισιμη με σοδα, syntages gia krema rizioy, πατσαβουροπιτα γλυκια με καρυδια, pws ftiaxnw patsavouropita, sintages gia patsavoropita, μαγειρικη πατσαβουροπιτα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading