Μηλόπιτα. Παντεσπάνι γεμιστό με μήλα και επικάλυψη κρέμας μήλου

25 Νοεμβρίου 2012
By
Παντεσπάνι γεμιστό με μήλα και επικάλυψη κρέμας μήλου. Μία φανταστική συνταγή τύπου μηλόπιτας.
Υλικά:

Για το παντεσπάνι:
780 γρμ. για όλες τις χρήσεις
6 αυγά μεσαίου μεγέθους
600 γρμ. ζάχαρη
360 γρμ. γάλα
120 γρμ. ηλιέλαιο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Για τη γέμιση:
5 πράσινα μήλα
60 γρμ. ζάχαρη
5 γρμ. κανέλα σκόνη

Για την κρέμα:
600 γρμ. χυμό από τα μήλα
30 γρμ. κόρν φλάουρ

Εκτέλεση:

Προετοιμασία:
Τρίβουμε τα μήλα στην χοντρή μεριά του τρίφτη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και κανέλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε το μείγμα σε σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ, και πιέζουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

milopita me krema, μηλοπιτα ρολο με παντεσπανι, ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΡΟΛΟ, μηλοπιτα γεμιστη, μηλοπιτα με παντεσπανι, milopita me pandespani, μηλοπιτα με κρεμα μηλου, γλυκο με πρασινα μηλα, μηλοπιτα ρολο παντεσπανι, ταρτα μηλου με κρεμα ζαχαροπλαστικης

Comments are closed.