Μεσογειακή ομελέτα

8 Μαρτίου 2014
By
Μεσογειακή ομελέτα YΛΙΚΑ (για 2 ομελέτες)
  • κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 80 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές ροδέλες
  • 4 αβγά, χτυπημένα ανά 2
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 πράσινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια
  • 1 κίτρινη πιπεριά, σε μπαστουνάκια
  • 1 κολοκυθάκι, σε λεπτές ροδέλες
  • 1 ντομάτα, σε 6 ροδέλες
  • κ.γ. απαλή μουστάρδα
  • 100 γρ. τυρί φέτα, χονδροσπασμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας