Μεξικάνικα φασόλια

7 Μαΐου 2012
By

250 gr φασόλια (κόκκινα-πίντο, χάντρες ή kidney)

3 πράσινες πιπεριές

125 gr μανιτάρια

1 κρεμμύδι

2 πρέζες τσίλι

2 πρέζες καπνιστή πάπρικα

2-3 κ.σ. λάδι

αλάτι

προαιρετικά: 1 κ.γ. ταμπάσκο

→ Αρχικά μουλιάζουμε τα φασόλια για κάμποσες ώρες και έπειτα τα βράζουμε σε μπόλικο νερό με λίγο αλάτι.

Όταν έχουν μαλακώσει και είναι έτοιμα αποσύρουμε από τη φωτιά και σουρώνουμε.

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε να κάψει λίγο λάδι και ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Τσιγαρίζουμε 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τα φασόλια, την καπνιστή πάπρικα και τα μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες.

Τα τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας για άλλα 3′ περίπου και προσθέτουμε τα κρεμμύδια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μεξικανικα φασολια συνταγη, μεξικανικα φασολια, μαξικανικη σαλατα

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.