ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ- ΤΟΥΡΣΙ

20 Οκτωβρίου 2012
By
Από τη Μικρασιάτισσα γιαγιά Βεταμβρία 
ΥΛΙΚΑ:
33 Λευκές μελιτζάνες, μικρού μεγέθους.
3 Μεσαία κεφάλια σκόρδα. (Τα αφήνουμε για ενα δεκάλεπτο σε χλιαρό νεράκι, αφού τα έχουμε χωρίσει σε σκελίδες και επειτα καθαρίζονται πανευκολα, σχεδόν από μόνα τους)
5 καρότα, τριμμένα σε τρίφτη.
1/4 Λάχανο (μικρό σχετικά).Το λάχανο το ψιλοκόβουμε όπως επίσης ψιλοκόβουμε και λίγα φιλαράκια σέλινου.
4 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης, οι οποίες θα κοπούν στη συνέχεια σε κύβους όταν αναμιχθούν με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. 
4 ματσάκια Σέλινο, τα φύλλα, και μία Σελινόριζα.
Η Χρήση του Σέλινου:
1. Ψιλοκομένο στη γέμιση (όχι μεγάλη ποσότητα ΠΡΟΣΟΧΗ)
2. 33 μακρυά φύλλα σέλινου τα ζεματάμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μελιτζανεσ τουρσι με πιπεριεσ φλωρινησ, τουρσι με πιπεριες μελιντζανες και καροτα, toyrsi melitzanasME KARYDIA, toyrsi πιπεριεσ σκορδο σελινο, τουρσι γεμιστη πιπερια λαχανο σκορδο καροτο με λαδι, τουρσί μελιτζάνα κόκκινη πιπερια

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading