Μελιτζάνες τουρσί

30 Οκτωβρίου 2011
By

Υλικά

1 κ μελιτζάνες 1/2 κ πιπεριές κόκκινες 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαιντανό 1 ποτήρι του κρασιού ξίδι 1/2 λίτρο σπορέλαιο αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε.
Τις ξεπικρίζουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρά.
Κόβουμε επίσης τις πιπεριές και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το μαιντανό.
Σε ένα δοχείο με καπάκι τοποθετούμε μια στρώση μελιτζάνες,
αλάτίζουμε και βρέχουμε με ξίδι.
Στη συνέχεια μια στρώση πιπεριές, μια στρώση σκόρδο και μαιντανό,
αλάτι, ξίδι και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Τέλος προσθέτουμε και λίγο λάδι και κλείνουμε με το καπάκι.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 μέρες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μελιτζανα τουρσι βεφα, λαχανο τουρσι βεφα, MELITZANES TOYRSI, τουρσι πιπεριεσ, μελιτζανες πιπεριες τουρσι, λαχανο τουρσι ποντιακο, ποντιακο τουρσι, toyrsi melitzanes, τουρσι ποντιακο, ποντιακη συνταγη μελιτζανες τουρσι, ποντιακα τουρσια, πονδιακα τουρσι, μελιτζανες τουρσι ποντιακα, μελιτζανες τουρσι νικολαου, φλασκες μελιτσανες τουρσι

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading