Μεθυσμένα από Ρακή Σπαράγγια με Κινόα

27 Μαΐου 2011
By
Υλικά:
1 κούπα κινόα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
250 γρ. σπαράγγια
μερικά μανιτάρια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
1 κούπα αρακά
1/3 κούπας ρακή
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, κάρυ
βιολογικό ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
κάπαρη (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα σπαράγγια και τα βάζουμε μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο και πράσο να σοταριστούν μέσα στο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κινόα, τον αρακά, τα μπαχαρικά μας και σβήνουμε με τη ρακή. Ρίχνουμε τρεις κούπες νερό και ανά διαστήματα ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να πιει το ζουμάκι. Κατά το σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε και κάπαρη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: χορτοφαγικές συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας