Μαυροµάτικα µε λιαστές ντοµάτες και αγκινάρες τουρσί

2 Ιουλίου 2013
By
Μαυροµάτικα µε λιαστές ντοµάτες και αγκινάρες τουρσί ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)
  • 700 γρ. φασόλια µαυροµάτικα, βρασµένα
  • 140 γρ. κόκκινες ψητές πιπεριές, κοµµένες σε καρέ
  • 140 γρ. λιαστές ντοµάτες, σε λεπτές φέτες
  • 100 γρ. αγκινάρες τουρσί σε ελαιόλαδο, κοµµένες στα 4
  • 80 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 30 ml χυµός λεµονιού
  • 5 γρ. ξύσµα λεµονιού, ακέρωτου
  • 50 γρ. φρέσκο κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
  • 80 γρ. φέτα, τριµµένη στο χέρι
  • 20 γρ. φρέσκος δυόσµος, ψιλοκοµµένος
  • 20 γρ. µαϊντανός, ψιλοκοµµένος
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά και

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας