ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

13 Μαρτίου 2014
By
Οδηγίες για  παρασκευή μαρμελάδων
Διαλέξτε προσεκτικά τα φρούτα! Χρησιμοποιείτε καθαρό και αποστειρωμένο εξοπλισμό. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, είναι όμως αξιοσημείωτο. Η διαδικασία της κονσερβοποίησης μαζί με τον φόβο της μόλυνσης μπορεί να σας αγχώσει.
Μην ξεχνάτε να πλύνετε καλά τα φρούτα πριν τα χρησιμοποιήσετε.
Χρησιμοποιείτε μικρά βάζα, ώστε να φεύγει λίγη λίγη ποσότητα και μην χαλάει γρήγορα η μαρμελάδα .
Μετά το άνοιγμα της μαρμελάδας τοποθετείστε στο ψυγείο και καταναλώστε μέσα σε 6 μήνες.
Τα σκληρά φρούτα αφήστε τα να σιγοβράσουν για λίγη ώρα πριν βάλετε τη ζάχαρη. Έτσι θα μαλακώσουν και θα βγάλουν και την πηκτίνη τους.Η πηκτίνη βρίσκεται κυρίως στα κουκούτσια και τη φλούδα. Εφόσον δεν τα χρησιμοποιείτε, μια καλή ιδέα είναι να τα  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Koykoycook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα κερασι με ολοκληρο φρουτο

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading