Μαρμελάδα ροδάκινα και βανίλιες

3 Αυγούστου 2011
By
Το καλοκαίρι είναι ευλογημένο, με πολλά φρούτα, χρώματα κι αρώματα. Δίνει και σ’ εμάς την ευκαιρία να δημιουργήσουμε στην κουζίνα μας, να πρωτοτυπήσουμε, να πειραματιστούμε, να καρδιοχτυπήσουμε αλλά και να καμαρώσουμε για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας. Τι κι αν υπάρχουν κι άλλοι που έκαναν την ίδια σκέψη με εμάς; Όλοι έχουν δικαίωμα να προσθέσουν κάτι σε μια συνταγή!
Επί το έργον! Ας «φυλακίσουμε» το κόκκινο και το κίτρινο του καλοκαιριού σ’ ένα βαζάκι κι ας το φυλάξουμε για να φωτίσει τα χειμωνιάτικα πρωινά μας και να μας γεμίσει με νοσταλγία για όσα όμορφα ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι.
Ελάτε να φτιάξουμε μαρμελάδα χρυσαφένια με ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα με μια δοκιμασμένη κι αγαπημένη συνταγή.



Τ α  Υ λ ι κ ά  τ η ς

8 μέτρια ροδάκινα, άσπρα και κίτρινα
6 μέτριες βανίλιες
(Τα φρούτα κομμένα γέμισαν 4 φλιτζάνια, αρκετά πιεσμένα)
4 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
1 φλιτζανάκι νερό
2 ξυλάκια κανέλας
Χυμός από ½ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας