Μαρμελάδα πορτοκάλι 2

12 Οκτωβρίου 2012
By
Υλικά:
4 πορτοκάλια ακέρωτα
ζάχαρη, ίση ποσότητα πορτοκαλιού, (θα καθοριστεί μετά)

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια και τα βάζουμε να βράσουν σε μπόλικο νερό. Όταν βράσουν για 10 λεπτά, αδειάζουμε το νερό, ξαναγεμίζουμε την κατσαρόλα και ξαναβράζουμε. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μια ή δυο φορές ώστε τα πορτοκάλια να γλυκάνουν. Όταν έχουν ξεπικρίσει αρκετά, τα αφήνουμε σε κρύο νερό για λίγες ώρες.
Τα στραγγίζουμε, βγάζουμε τον ομφαλό και το μέρος που ήταν το κοτσάνι, και ξεφλουδίζουμε τα δύο σαν να ήταν ωμά. Καθαρίζουμε τις φλούδες από το άσπρο στο εσωτερικό τους
και τις κόβουμε σε πολύ λεπτά κομματάκια.
Κόβουμε στα τέσσερα τα πορτοκάλια (και τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ζαχαροπλαστική. Γλυκές... απολαύσεις


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καραμελωμενοι ξηροι καρποι, μαρμελαδα πΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ, γλυκοπορτοκαλι

Comments are closed.