Μαρμελάδα κυδώνι και μήλο και ένα ωραίο βραβείο

15 Νοεμβρίου 2011
By
Η ιδέα γι' αυτή τη μαρμελάδα ξεκίνησε από τη Λευκή Μαρμελάδα της φίλης Πηνελόπης αλλά στην πορεία άλλαξε «περιεχόμενο» και διαφορετική ποικιλία φρούτων συμμετείχαν στον πειραματισμό μου που έδωσαν, ειλικρινά, ένα αποτέλεσμα υπέροχο!
Αυτή η πανεύκολη και μάλλον χειμωνιάτικη μαρμελάδα έγινε γευστικότατη και μυρωδάτη και τελικά ανάρπαστη!




 Τα Υλικά
3-4 μέτρια κυδώνια 4 κίτρινα μήλα
1 αχλάδι
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι (250 ml) χυμός πορτοκαλιού
2 ½ φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλλας

 Οδηγίες
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κυδώνια και το αχλάδι από το φλοιό και τα κουκούτσια και τα κόβουμε χονδρά κομμάτια. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα μήλα και τα κυδώνια μαζί με το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 20-30΄, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα .


Πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο αλλά τα φρούτα αρχίζουν  να μαλακώνουν, προσθέτουμε και το αχλάδι, κομμένο μικρά κυβάκια. (Αν τα φρούτα είναι λίγο σκληρά, τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα κυδωνι βεφα, μαρμελάδα αχλάδι παρλιάρος, μαρμελαδα κυδωνι μηλο, μαρμελαδα μηλο κυδωνι

Tags:

Τα σχόλια σας