Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, δαμασκηνα μαρμελάδα, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, marmelada damaskino, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελάδα δαμάσκηνα, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμάσκηνο μαρμελάδα, marmelada damaskino argiro, μαρμελαδες βεφας, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, μαρμελαδα με δαμασκηνα, μαρμελαδα δαμασκινο, marmelada damaskina, γλυκο δαμασκινο, δαμασκινο, marmeladadamaskino, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μαρμελάδα-δαμάσκηνο/, δαμασκηνα ασπρα μαρμελαδα, aspra damaskina, στελιος παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, damaskina marmelada gr, μαρμελαδα δαμασκινο παρλιαρος, Μαρμελαδα λευκο δαμασκηνο, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, marmelada damaskino syntagi, δαμασκηνα γλυκο συνταγη

Tags:

Τα σχόλια σας