Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, δαμασκηνα μαρμελάδα, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, marmelada damaskino, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, μαρμελάδα δαμάσκηνα, δαμάσκηνο μαρμελάδα, μαρμελαδες βεφας, marmelada damaskino argiro, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, μαρμελαδα με δαμασκηνα, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, δαμασκηνο γλυκο παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο ασπρο, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, γλυκο δαμασκηνο αργυρω, δαμασκηνο μαρμελαδα αργυρως, γλυκο δαμασκινο, marmelada damaskina, δαμασκηνο γλυκο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκινο, μαρμελαδα δαμασκηνο φουρνου, marmeladadamaskino, δαμάσκηνα καρμελάδα, μαρμελαδα δαμασκηνπ, πωσ φτιαχνω μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνα παρλιαρος, δαμασκηνα ασπρα μαρμελαδα

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading