Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, δαμασκηνα μαρμελάδα, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, marmelada damaskino, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, μαρμελάδα δαμάσκηνα, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμάσκηνο μαρμελάδα, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, marmelada damaskino argiro, μαρμελαδες βεφας, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, συνταγες μαρμελαδα δαμασκηνο, marmelada damaskhno, μαρμελαδα με δαμασκηνα, δαμασκηνο γλυκο παρλιαρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, μαρμελαδα δαμασκηνο ασπρο, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, γλυκο δαμασκηνο αργυρω, δαμασκηνο μαρμελαδα αργυρως, μαρμελαδα δαμασκηνο απο παρλιαρο, μαρμελαδα με αποξηραμενα δαμασκηνα, δαμασκηνο γλυκο αργυρω, γλυκο δαμασκινο, δαμασκηνο μαρμελαδα παρλιαρος, marmelada damaskina, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, μαρμελαδα δαμασκηνο φουρνου, δαμασκηνα μαρμελαδα συνταγη

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading