Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, δαμασκηνα μαρμελάδα, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, marmelada damaskino, μαρμελάδα δαμάσκηνα, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμάσκηνο μαρμελάδα, marmelada damaskino argiro, μαρμελαδες βεφας, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, μαρμελαδα δαμασκινο, μαρμελαδα με δαμασκηνα, γλυκο δαμασκινο, marmelada damaskina, δαμασκινο, marmeladadamaskino, δαμασκηνο γλυκο, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/μαρμελάδα-δαμάσκηνο/, μαρμελαδα δαμασκινο παρλιαρος, marmelada damaskino syntagi, Μαρμελαδα λευκο δαμασκηνο, aspra damaskina, marmelada damaskhno, δαμασκηναμαρμελαδα, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, damaskina marmelada syntagi

Tags:

Τα σχόλια σας