Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, δαμασκηνα μαρμελάδα, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, marmelada damaskino, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, μαρμελάδα δαμάσκηνα, δαμάσκηνο μαρμελάδα, μαρμελαδες βεφας, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, marmelada damaskino argiro, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, μαρμελαδα με δαμασκηνα, μαρμελαδα δαμασκηνο ασπρο, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, δαμασκηνο γλυκο παρλιαρος, δαμασκηνο μαρμελαδα αργυρως, γλυκο δαμασκηνο αργυρω, γλυκο δαμασκινο, δαμασκηνο γλυκο αργυρω, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, marmelada damaskina, δαμάσκηνα καρμελάδα, μαρμελαδα δαμασκινο, μαρμελαδα δαμασκηνο φουρνου, marmeladadamaskino, μαρμελαδα δαμασκηνπ, πωσ φτιαχνω μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνα παρλιαρος

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading