Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, δαμασκηνα μαρμελάδα, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, marmelada damaskino, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελάδα δαμάσκηνα, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, δαμάσκηνο μαρμελάδα, marmelada damaskino argiro, μαρμελαδες βεφας, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, μαρμελαδα δαμασκινο, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, δαμασκινο, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, γλυκο δαμασκινο, μαρμελαδα δαμασκηνο ακης, δαμασκηνο γλυκο, δαμασκηνα ασπρα, δαμασκηνο μαρμελαδα αργυρω, αργυρω μαρμελαδα δαμασκινο, μαρμελαδα δαμασκηνο ακης πετρετζικης, συνταγη για δαμασκηνα μαρμελαδα

Tags:

Τα σχόλια σας