Μαρμελάδα δαμάσκηνο

25 Σεπτεμβρίου 2010
By
Υλικά: 2 κιλά δαμάσκηνα1 κούπα νερό1 κιλό ζάχαρηπροαιρετικά λίγη βανίλια άρωμα ή λίγη εσάνς πικραμύγδαλου 2 κ.σ χυμός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τα δαμάσκηνα και τους αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 40 λεπτά περίπου να μαλακώσουν. (Αν είναι ώριμα χρειάζονται λιγότερο). Αν θέλουμε η μαρμελάδα να

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΚουζινοΣκαλίσματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελάδα δαμάσκηνο παρλιάρος, μαρμελάδα δαμάσκηνο αργυρω, μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα δαμασκηνο βεφα, δαμασκηνα μαρμελάδα, δαμασκηνα μαρμελαδα παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα δαμασκηνο μπαρμπαριγου, παρλιαρος μαρμελαδα δαμασκηνο, marmelada damaskino, μαρμελαδα δαμασκηνο παρλιαρου, γλυκο δαμασκηνο μπαρμπαριγου, μαρμελάδα δαμάσκηνα, δαμάσκηνο μαρμελάδα, μαρμελαδες βεφας, μαρμελάδα δαμάσκηνο συνταγή, marmelada damaskino argiro, δαμασκηνα μαρμελαδα βεφα, δαμασκηνο μαρμελαδα συνταγη, συνταγη για μαρμελαδα δαμασκηνο, μαρμελαδα με ξερα δαμασκηνα, γλυκο δαμασκηνο βεφα, μαρμελάδα δαμάσκηνο βεφας, μαρμελαδα με δαμασκηνα, ΓΛΥΚΟ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, δαμασκηνο γλυκο παρλιαρος, μαρμελαδα δαμασκηνο ασπρο, δαμασκηνο μαρμελαδα αργυρως, γλυκο δαμασκηνο αργυρω, marmelada damaskina, γλυκο δαμασκινο, δαμασκηνο γλυκο αργυρω, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ, μαρμελαδα δαμασκηνο φουρνου, μαρμελαδα δαμασκινο, marmeladadamaskino, δαμάσκηνα καρμελάδα, συνταγη για μαρμελαδα σαμασκηνα, mageriki marmelada damaskino, μαρμελαδα δαμασκηνα παρλιαρος

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading