Μαρμελάδα Βερίκοκο

23 Ιουνίου 2012
By
Υλικά3 κιλά βερίκοκα2 κιλά άχαρη1 βανίλιαΤο χυμό μισού λεμονιού ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα βερίκοκα από το κουκούτσι κόβοντάς τα στη μέση και τα τοποθετούμε σε μία βαθιά κατσαρόλα.  Τα σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.  Στη συνέχεια τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε το λεμόνι με τη βανίλια. Τα βράζουμε στην αρχή σε έντονη και μόλις αρχίσουν να κοχλάζουν

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι Συνταγές της Λόπης


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.