ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ&ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ

3 Απριλίου 2012
By
ΥΛΙΚΑ
  • 5 πράσινες πιπεριές
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 200 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
  • 600 γρ. ντομάτες κονκασέ Pummaro
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας Pummaro
  • 1 κ.γ. μπούκοβο ή 1 καυτερή πιπερίτσα
  • 1 ποτ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο Άλτις
  • Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις μελιτζάνες και τα λουκάνικα που είναι κομμένα σε ροδέλες και τα ανακατεύουμε όλα μας μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ του. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: KITCHEN WORLD


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταροσουπα ψυχουλη, σπετζοφαι, ΨΥΧΟΥΛΗ, γιουβαρλάκια με σπανάκι ψυχούλη, ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, manitarosupa, γιουβαρλάκια με σπανακι δρισκας, σπετζοφαι δρισκας, σπανακιγιουβαρλακιψυχουληη, μαγειρευω οικονομικα ελενη Ψιχουλη, ινδοκαρυδοπιτα με λαδι, δρισκας γιουβαρελακια με σπανακι, γιουβαρελακια με κολοκυθα, sef on air συνταγες μαγειρικης γιουβαρελακια ψαριου, ψυχουλη συνταγες ινδοκαρυδοπιτα

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading