Μαρεγκένια τάρτα με γέμιση μους σοκολάτας και φυστίκι Αιγίνης

4 Ιουλίου 2012
By


Η αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε το δαιμόνιο μυαλό μου και αμέσως έπεσα με τα μούτρα στο … ασπράδι αβγού. Ομολογουμένως δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πολύπλοκη και χρονοβόρα συνταγή. Ήταν για πολύ επίδοξους ζαχαροπλάστες!

Λίστα για ψώνια
120γρ. ασπράδι αβγού (από 4 αβγά)
120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. κουβερτούρα
100γρ. φυστίκι Αιγίνης

Πριν ακόμα ξεκινήσετε να χτυπάτε τη μαρέγκα, ετοιμάστε μια μους σοκολάτας για να γεμίσετε την τάρτα σας.

Ζεσταίνετε 200ml κρέμα γάλακτος σε ένα μπεν μαρί και ρίχνετε μέσα 200γρ. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γεμιση για μπεζεδες, τούρτα μαρέγκα, γεμιση για μαρεγκες, tourta me vasi marega, τουρτα μαρεγκας, ταρτα σοκολατα με μαρεγκες, ταρτα με σοκολατα και φυστικι, ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ, μαρεγκες μπισκοτα, γεμιση μουσ τουρτα, αντενα εκμομπη το πρωινο ορεο ταρτα σοκολατας, τουρτα μπαρμπαριγου με βαση μαρεγκα και ορεο

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading