Μαρεγκένια τάρτα με γέμιση μους σοκολάτας και φυστίκι Αιγίνης

4 Ιουλίου 2012
By


Η αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε το δαιμόνιο μυαλό μου και αμέσως έπεσα με τα μούτρα στο … ασπράδι αβγού. Ομολογουμένως δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πολύπλοκη και χρονοβόρα συνταγή. Ήταν για πολύ επίδοξους ζαχαροπλάστες!

Λίστα για ψώνια
120γρ. ασπράδι αβγού (από 4 αβγά)
120γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. κουβερτούρα
100γρ. φυστίκι Αιγίνης

Πριν ακόμα ξεκινήσετε να χτυπάτε τη μαρέγκα, ετοιμάστε μια μους σοκολάτας για να γεμίσετε την τάρτα σας.

Ζεσταίνετε 200ml κρέμα γάλακτος σε ένα μπεν μαρί και ρίχνετε μέσα 200γρ. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γεμιση για μπεζεδες, τούρτα μαρέγκα, sindagi gia kourabides me fistikia, tourta me vasi marega, αντενα εκμομπη το πρωινο ορεο ταρτα σοκολατας, γεμιση για μαρεγκες συνταγη, μαρεγκες μπισκοτα, ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ, ταρτα σοκολατα με μαρεγκες

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading